99 de viraje şi 999 de trepte la bordul unui Range Rover Sport Plug-In Hybrid

1 79839 original jpg jpeg

Poarta Raiului îl putea trimite în iad pe cel aflat la volanul unui Range Rover Sport Plug-In Hybrid. Pentru a ajunge în vârf, trebuie să treci de 99 de viraje şi de 999 de trepte, cu o înclinaţie de 45 de grade. Ultima parte a drumului se parcurge, în mod normal, pe jos. Range Rover a avut însă, o altă idee.

Drumul este mortal, dacă nu eşti atent. Bătrânii spun adesea poveşti de groază despre Muntele Tianmen. Muntele este viu. Cele 99 de viraje sunt ca un dragon alb care înconjoară colosul de piatră. Iar dincolo de parapet, sunt doar pereţi verticali. Ce şansă să aibă cel care nu virează la timp, cel care ratează curba?Curajosul aflat la volan, fost pilot de teste în Formula 1, pilot în Formula E şi câştigător al cursei de 24 de ore de la LeMans, Ho-Pin Tung, a fost sfătuit să ruleze cu viteză mică, deşi are pe mână un Range Rover Sport Plug-In Hybrid cu motor turbo Ingenium de 2.0 litri cu 4 cilindri şi 296 de cai putere. Acesta funcţionează în tandem cu un motor electric, pentru o putere combinată de 400 de cai putere.“De 13 ani lucrez pe acest drum”, povesteşte un şofer de autobuz care ştie ruta cu ochii închişi, dar tot îi transpiră palmele pe volan. “Aud călătorii ţipând mereu.”

La capătul celor 99 de viraje, pentru pilotul nostru se întinde un drum şi mai dificil. 999 de trepte către ceea ce se numeşte Poarta Raiului. Nimeni, niciodată, nici măcar nu s-a gândit să încerce să urce cu maşina. “Este imposibil”, spun localnicii care abia se încumetă să urce pe jos şi arhitecţii care au proiectat scara abruptă. Dar şi maşina a fost proiectată să poată. Testele derulate de Range Rover în Marea Britanie, la începutul etapei de testare, au fost un real succes.

Vezi dacă a reuşit fostul pilot de curse să urce cele 999 de trepte cu Range Rover-ul Sport Plug-In Hybrid pe missauto.ro.Recente

serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg