A apărut cea mai nouă revistă „Click! pentru femei‟, prima din anul 2022!

1 coperta cpf 1 jpg jpeg

Când pleci să faci aprovizionarea casei, nu uita să treci pe lista de cumpărături şi revista „Click! pentru femei‟. Cea mai nouă ediţie a revistei tale preferate, care are 66 de pagini şi preţul îngheţat la doar 3,99 de lei, te aşteaptă de astăzi la toate punctele de difuzare a presei!

Descoperă în cel mai nou număr o mulţime de articole captivante, reţete testate, răspunsuri medicale şi sfaturi pentru o dietă echilibrată şi o viaţa sănătoasă, dar şi un interviu cu adevărat ieşit din tipare, cu celebra prezicătoare Carmen Harra; prezicătoarea spune că vede în viitorul apropiat soluţii pentru virusul acesta care ne-a dat peste cap vieţile. Mai poţi citi în această ediţie cum este bine să te îmbraci la munte, care sunt alimentele permise în dieta ketogenică, ce trebuie să ştii despre bacteria ulcerului, horoscopul detaliat al anului 2022, soluţii pentru a-ţi dezlipi copilul de ecrane şi multe altele.

Află din cea mai nouă ediţie „Click! Pentru femei‟ din acest an cât de important este pentru sănătate să dormi suficient, povestea de viaţă a scriitoarei J.K. Rowling, „mama‟ lui Harry Potter, topul celor mai spectaculoase şi lungi părţii de schi din România. Citeşte revista de la prima la ultima filă, pentru că vei descoperi o lume întreagă într-o singură ediţie.

Află detalii despre cum să te abonezi la revistă, pentru a profita de reducerea de 29% faţă de preţul la chioşc https://abonamente.adevarul.ro/19_click-pentru-femeiRecente

Infinity Room Art Safari JPG
Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Acid hialuronic sau ceramide Sursa foto shutterstock 1172680948 jpg
bărbat în pat sursa  Shutterstock jpg
Cum te ajuta lamaia la curatenie jpg
Nicole Kidman și soțul sursa  Shutterstock jpg
Sos de rosii jpg
elvis bun profimedia 0642982238 jpg
Cele mai bune ore la care sa te trezesti si sa mergi la culcare Sursa imagine shutterstock 1672417216 jpg
Lactate jpg
Greseli de curatenie Sursa foto Pixabay jpg
Olivia Wilde foto  Shutterstock jpg
Pizza de post Sursa foto shutterstock 176980196 jpg
Prajitura cu biscuiti, caramel si glazura de ciocolata Sursa foto shutterstock 530690857 jpg
Semnificatia trandafirului jpg
pantofi sport pentru femei jpg
casa de aur a lui Putin sursa  Shutterstock, Proekt jpg
Revista jpeg
oameni fericiti jpg
Kim Kardashian jpg