A cincea ediţie a Atelierelor de Gătit Click! Poftă bună!- Vara în Bucate

1 dsc 0053 jpg jpeg

Miercuri, 10 iulie, a avut loc cea de-a cincea ediţie a Atelierelor de Gătit Click! Poftă Bună!. Evenimentul Vara în Bucate s-a bucurat de încă un succes, datorită cititorilor Click! Poftă Bună!, a chefilor Toma Cosmin, Daezbrăcatu şi Chef Marian Ion, bucătarul Berăriei H, locul în care a avut loc evenimentul.

Chefii ne-au răsfăţat cu plăcinte delicioase, preparate cu ajutorul foilor de plăcintă BELLA, pâinică făcută în casă şi crescută cu ajutorul drojdiei Secretul Bunicii, salate proaspete şi sănătoase asigurate de Agriro Fresh, dar şi vinuri răcoroase din partea Domeniile Sâmbureşti.

Chef Marian Ion a pregătit o plăcintă mexicană delicioasă, la al cărui aluat a folosit făină, apă şi puţină sare. Plăcinta a fost pregătită pe plită şi conţine ingrediente precum: carne tocată de vită, sos de roşii bogat, boabe de porumb, ardei jalapeno şi ardei gras.

Chef Toma Cosmin ne-a pregătit minciunele, vestitele gogoşi cu forme iregulate, care au crescut văzând cu ochii datorită drojdiei Secretul Bunicii, şi care s-au bucurat de un succes fantastic în rândul invitaţilor prezenţi la eveniment. Tot Chef Toma ne-a învăţat să preparăm în timp record o salată delicioasă şi fresh cu ajutorul mixurilor de Salată Agriro, peste care a adăugat ulei, oţet balsamic, piept de pui la grătar şi crutoane.

Deliciile serii au constat în mini plăcintele Bella, cu măr şi brânză, mini burgerii oferiţi de Berăria H, apa vitaminizată de la Vitamin Well, produsele proaspete de la Sano Vita.

Invitaţii au plecat acasă cu produse Sano Vita, Asevi, Pure Media şi multe alte lucruri, dar şi reţete inedite, precum reţeta de budincă de griş cu lapte, ori pâinica dospită în casă.

Gazda evenimentului, Chef Dezbracatu a asigurat cea mai veselă atmosferă şi a încurajat cititorii Click! Poftă Bună! să continue tradiţia de a participa la Atelierele de Gătit, acolo unde utilul se îmbină cu plăcutul, iar pasiunea pentru mâncare ne aduce pe toţi împreună.

Mulţumim sponsorilor şi partenerilor:

Agriro

Secretul Bunicii

Bella

Domeniile Samburesti

Vitamin Well

Sanovita

Asevi

Berăria H

Pure MediaRecente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg