A început KINOdiseea Open Air – filme, spectacole ateliere şi târg până pe12 septembrie, în Parcul Plumbuita

1 1 jpg jpeg

În perioada 1 - 12 septembrie va avea loc în Parcul Plumbuita din Bucureşti KINOdiseea Open Air, evenimentul cu care debutează anul acesta de-a XIII-a ediţie a KINOdiseea – Festivalul Internaţional de Film pentru Publicul Tânăr. Publicul va putea viziona douăsprezece filme pentru copii, perfecte pentru o seară petrecută împreună cu întreaga familie, pelicule şi animaţii educative, realizate de studiourile Disney şi Pixar pe ecranul din aer liber.

În prima săptămână, pe lângă proiecţiile de film dublate în limba română, destinate audienţei generale, publicul va avea ocazia să participe la ateliere de actorie, spectacole cu păpuşi gigante şi roboţi led pe picioroange, ateliere de creaţie pentru copii şi târgul de meşteşuguri, artizanat şi design contemporan. Intrarea la toate evenimentele din cadrul KINOdiseea Open Air este gratuită.

Spot KINOdiseea Open Air:

stanga
dreapta
2 kinodiseea open air 2021 1 jpg jpeg
3 program kinodiseea open air 2 jpg jpeg
4 3 jpg jpeg
5 2 jpg jpeg
6 10 jpg jpeg
7 8 jpg jpeg
8 7 jpg jpeg

Programul din primul weekend este:

3 septembrie – 18:30 - 20:30 – Spectacol de două ore Led Robots pe picioroange – spectacol perfect pentru întâlnirile outdoor iar varietatea de culori a costumelor cu tehnologie PIXEL combinată cu mănuşile cu laser fac din aceşti roboti un punct de atracţie.

3 septembrie, 20:30 - ZOOTOPIA, în regia lui Rich Moore, Jared Bush, Byron Howard, animaţie, 108 minute, dublat în limba română.

Sinopsis: În oraşul animal Zootopia, o vulpe guralivă trebuie să fugă atunci când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, se află pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

          

            4 – 5 septembrie, 11:00 - 20:30 – KinoKidsFair, târgul de designeri şi producători locali de produse delicioase şi sănătoase de gustat sau de luat acasă, adus în premieră anul acesta de KINOdiseea. Cărţi, haine, jucării educative, dulciuri, îngheţată artizanală şi multe surprize îi aşteaptă pe vizitatori în weekendurile 4 - 5 şi 11 - 12 septembrie.

            4 septembrie,18:00 - 19:00 – Atelier de slime (20 copii, + 5 ani), unde cei mici vor învăţa să amestece substanţele potrivite pentru a-şi crea singuri câte Slime-uri îşi doresc.

            4 septembrie,18:30 - 20:30 – Spectacol Giant Puppets, giganţii coloraţi şi spectaculoşi vor atrage cu siguranţă toate privirile, cu înălţimea lor de aproape 4,5 metri.

            4 septembrie, 20:30 – MOANA, în regia lui Ron Clements, John Musker, animaţie, 103 minute, dublat în limba română.

Sinopsis: Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, porneşte în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănţuit, într-o extraordinară aventură plină de experienţe neobişnuite. Miza este şi ea ieşită din comun: ceea ce găseşte pe insulă ar putea-o ajuta pe Moana să-şi salveze familia.

           5 septembrie,18:00 -19:00 – Atelier de reciclare creativă (20 copii, + 4 ani) în care, cu puţină imaginaţie, tehnică şi îndemânare, PET-urile, cartoanele,şi alte materiale reciclabile în adevărate obiecte utile pentru casă sau minunate jucării pentru cei mici.

            5 septembrie, 20:30 – COCO - Regia: Lee Unkrich, Adrian Molina, animaţie, 109 minute, dublat în limba română.

Sinopsis: Deşi în familia sa muzica e interzisă de generaţii, tânărul Miguel visează să devină un adevărat cântăreţ, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz. Încercând cu disperare să-şi dovedească talentul, Miguel se trezeşte prins în uluitorul şi coloratul Ţinut al Morţilor. Acolo, îl întâlneşte pe fermecătorul pezevenchi Hector. Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generaţii în familia lui Miguel.

Informaţiile despre eveniment şi programul sunt disponibile pe www.kinodiseea.ro şi pe pagina de Facebook şi în eveniment.

Totodată, accesul la toate activităţile din cadrul ediţiei în aer liber este gratuit, însă participanţii sunt încurajaţi să „achite” accesul prin minimum 10 capace de plastic, pe care le vom dona către Asociaţia Capace cu suflet; Asociaţia colectează capace încă din 2013 şi le revalorizează pentru a ajuta mici cauze umanitare, protejând în acelaşi timp natura.

Accesul în spaţiul de eveniment se face cu respectarea măsurilor în vigoare, de protecţie împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi este condiţionat de efectuarea triajului observaţional, de furnizarea datelor personale în cazul unei eventuale anchete epidemiologice dar şi de prezentarea unuia dintre următoarele documente: dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, care să releve faptul că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore; rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; dovada că persoanele care doresc să participe la eveniment se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Regulamentul complet se găseşte pe site.

Eveniment organizat de: Asociaţia Culturală Metropolis, co-finanţat de Primăria Sectorului 2.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Itsy Bitsy, AGERPRES, Caţavencii, Zile şi Nopţi, Romania Journal, Click! pentru femei, Spotmedia, IQads, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, Liternet, Cinemap, Revista Atelierul, PRwave, IQool, bookblog.ro, 4arte.ro, Goingout.ro, Bucharest-Guide.ro, ProBucuresti.ro, AARC, filme-carti.ro, MovieNews, Qbebe, suntparinte.ro, acasa.ro, Munteanu, Smark.Recente

Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg