Andra şi Smiley vor cânta în cadrul celei de-a şasea ediţii a Hope Concert

1 81023 original jpg jpeg

În 22 aprilie, va avea loc la Ateneul Român cea de-a şasea ediţie a Hope Concert, evenimentul anual cultural şi de responsabilitate socială organizat de Hope and Homes for Children în sprijinul copiilor vulnerabili din programele desfăşurate în România.

La concertul din acest an, care marchează aniversarea a 20 de ani de activitate a Fundaţiei în România, vor participa artişti importanţi care vor aduce pe scena Ateneului muzica clasică, teatrul, ritmurile de pop şi rock, într-o alăturare inedită. Andra, Smiley, violonistul Alexandru Tomescu, Ambasador Hope and Homes for Children, soprana Irina Iordăchescu, Zoli TOTH Project şi trupa The Mono Jacks vor cânta alături de Ansamblul Violoncellissimo condus de maestrul Marin Cazacu. Pianistul Andrei Licareţ şi actorul Marius Manole, Ambasador Hope and Homes for Children, au pregătit un moment artistic impresionant. Gazdele serii vor fi Amalia Enache, jurnalist PRO TV şi Ambasador Hope and Homes for Children din 2010, şi Dragoş Bucurenci, director de dezvoltare al Fundaţiei.

Andra participă pentru a doua oară la Hope Concert, după ce anul trecut a interpretat piesa „Iubirea schimbă tot” pe scena Ateneului, acompaniată de Ansamblul Violoncellissimo. În decembrie 2017 ea a susţinut, tot la Ateneul Român, concertul extraordinar de colinde Andra for Hope, în sprijinul copiilor aflaţi în programul de prevenire a separării copilului de familie derulat de Hope and Homes for Children.

Smiley va interpreta una dintre piesele sale dedicate familiei şi iubirii, „Acasă”, acompaniat, în premieră, de orchestra de violoncele, într-un aranjament orchestral special realizat pentru acest eveniment de compozitorul Andrei Tudor.

Violonistul Alexandru Tomescu este Ambasador Hope and Homes for Children din 2012 şi a dedicat Fundaţiei multe dintre concertele sale, fiind unul dintre artiştii prezenţi la cele mai multe ediţii ale Hope Concert. Soprana Irina Iordăchescu, prim solistă a Operei Naţionale Bucureşti, , a ales să participe pentru a treia oară deoarece este convinsă că toţi copiii „au nevoie de susţinere, de afecţiune, de încredere şi armonie, au nevoie să viseze şi să aibă convingerea că visele pot fi împlinite.”

Actorul Marius Manole, Ambasador Hope and Homes for Children, participă pentru a treia oară la Hope Concert, iar pentru această ediţie a pregătit un moment artistic inedit alături de pianistul Andrei Licareţ. 

Zoli Toth este un vechi susţinător al Hope and Homes for Children şi anul acesta va aduce muzica neconvenţională pentru a doua oară pe scena Ateneului Român, alături de colegii săi din Zoli TOTH Project. Una dintre cele mai cunoscute şi mai îndrăgite piese rock ale trupei The Mono Jacks, „1000 de DA”, va răsuna în sala Ateneului Român într-o nouă variantă în interpretarea lui Doru Trăscău, fondatorul trupei, alături de glasurile a zeci de copii din ansamblul „Cor cu Dor” condus de Teodora Jaworski.

La Hope Concert 2018 vor fi prezenţi Mark Cook, cel care, împreună cu soţia sa, a pus bazele Fundaţiei Hope and Homes for Children în Marea Britanie, în 1994, ambasadori, reprezentanţi ai numeroase companii, vedete şi alte personalităţi, care au ales să îşi arate astfel sprijinul pentru programele desfăşurate de Fundaţie şi pentru copiii din aceste programe.

Hope and Homes for Children este o organizație fondată în Marea Britanie
în anul 1994, de către soții Mark și Caroline Cook, cu scopul de a reconstrui orfelinatele distruse în urma războiului din Bosnia. Lucrând cu copiii din orfelinate, și-au dat seama că, de fapt, principala lor nevoie era dragostea și siguranța
unei familii. În România, Hope and Homes for Children a început proiectele în 1998, când în orfelinate erau peste 100.000 de copii. Astăzi, în aceste instituţii de tip vechi mai sunt doar 6.500 de copii. Copiii care cresc în orfelinate manifestă întârzieri în dezvoltarea fizică, emoţională, socială şi cognitivă. Tinerii care părăsesc instituţiile au probleme în a deveni independenţi şi sunt expuşi la abuz, exploatare, trafic sau comportament antisocial. Misiunea Hope and Homes for Children este să închidă toate orfelinatele din România până în anul 2026.



Recente

Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg