Aplicaţie de prim ajutor pentru iPhone

1 53393 original jpg jpeg

Şi tu te poţi afla, la un moment dat, în postura de salvator. Un ghid accesibil de pe telefonul mobil îţi dă informaţiile necesare, pentru ca gestul tău să facă diferenţa între viaţă şi moarte.

Crucea Roşie anunţă lansarea aplicaţiei de prim-ajutor disponibilă pe telefonul mobil iPhone,destinată instruirii în acordarea primului ajutor.  Aplicaţia de prim ajutor are o interfaţă practică şi un meniu care oferă posibilitatea navigării uşoare şi rapide. Cele două secţiuni disponibile „Învaţă” şi „Urgenţe” ghidează utilizatorii către tipul de conţinut solicitat:informaţie care ajută în identificarea problemei,respectiv informaţie ce explică modul de acţiune odată ce problema a fost identificată.

Învaţă

Secţiunea „

” prezintă diverse situaţii care necesită o intervenţie de prim ajutor. Pentru fiecare dintre acestea,aplicaţia contribuie la înţelegerea şi recunoaşterea problemei,iar instrucţiunile explică modul de acţiune. De asemenea,este disponibilă „secţiunea de studiu” despre cei patru paşi esenţiali în acordarea primului ajutor,precum şi opţiunea de apelare la numărul de urgenţă 112 însoţită de indicaţii despre informaţiile esenţiale care trebuie oferite în momentul solicitării ajutorului medical specializat.

Urgenţe

Secţiunea „

” este poate cea mai importantă,aceasta cuprinzând cele mai frecvent  posibile cazuri de accidente şi instrucţiuni pas cu pas menite să ajute efectiv în momentul în care salvatorul oferă primul ajutor într-o situaţie de criză. De asemenea,serviciul de urgenţă 112 poate fi apelat direct din această secţiune.

Donaţii

Pentru primele 1000 de descărcări ale aplicaţiei,hypermarketul Real donează 2 euro către Crucea Roşie Română,pentru înfiinţarea punctelor de prim ajutor în zonele izolate ale ţării. În plus,ghidul îţi permite înscrierea directă la cursurile de prim ajutor organizate de Crucea Roşie în oraşul tău.Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg