Aşa arată micul SUV de la Volkswagen

1 76114 original jpg jpeg

Am văzut fotografiile spion cu mini-Tiguan-ul de la Volkswagen, dar acum nemţii ne invită în atelierul de design al companiei pentru a vedea mai mult. Aşa arată Volkswagen T-Roc, baby-SUV-ul cu care compania încearcă să atragă un segment nou de clienţi.

A început numărătoarea inversă până la prezentarea noului Volkswagen T-Roc la Salonul Auto de la Frankfurt. Dar nemţii îl arată aproape în întregime, făcând publice imagini suprinse în atelierul de design al companiei.

Clipul de trei minute şi jumătate arată povestea designului micului SUV, care a început cu o coală de hârtie. Cel care a desenat interiorul SUV-ului de clasă mică, Ingo Bruckmann, explică şi el cum a ales materialele şi cum a trasat liniile a ceea ce în curând, va ajunge pe piaţă.

Omul care a rezolvat partea de design exterior, Marco Giumentaro, a ales o grilă robustă şi faruri cu o semnătură luminoasă nouă. Două doamne au ales paleta de culori. Foarte personalizabil şi – spun nemţii – inconfundabil, T-Roc va fi oferit, ca şi fratele de platformă Audi Q2, cu o caroserie în două culori.

Galben, portocaliu, albastru sunt doar câteva dintre nuanţele din ofertă. Cumpărătorul va avea posibilitatea să aleagă şi un interior asortat.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg