Bazar de Crăciun, weekend-ul acesta în Bucureşti

1 78544 original jpg jpeg

Pe 10 decembrie, la Romexpo Pavilionul C3, va avea loc cea de-a 27-a ediţie a tradiţionalului Bazar de Crăciun IWA, evenimentul filantropic organizat anual de IWA - Asociaţia Internaţională a Femeilor din România. Ediţia din acest an reuneşte peste 50 de ţări participante, un număr record în palmaresul IWA Charity Christmas Bazaar.

Evenimentul se va desfăşura între orele 10:00 - 16:00, iar fondurile strânse vor fi direcţionate către o serie de organizaţii care sprijină persoanele dezavantaje.

La reuşita acestei ediţii aniversare au contribuit peste 30 de misiuni diplomatice, reprezentanţi ai comunităţii internaţionale din România, şi un număr impresionant de peste 600 de voluntari reprezentând mai mult de 60 de naţionalităti. Fondurile strânse din vânzarea produselor tradiţionale ale ţărilor participante, precum şi din sponsorizările directe, vor fi donate prin grant-uri în beneficiul fundaţiilor şi asociaţiilor pe care IWA le sprijină prin această ediţie a Bazarului de Crăciun.

Ca în fiecare an, reprezentanţii comunităţii internaţionale îşi vor etala produsele şi obiectele tradiţionale într-o sărbătoare multiculturală de culori, sunete, arome şi gusturi, animată de cântece şi dansuri specifice fiecărei ţări, toate acestea cu scopul de a veni în sprijinul celor mai vulnerabili membri ai societăţii. Vizitatorii care vor trece pragul Bazarului de Crăciun vor putea cumpăra cadouri unice, de la obiecte meşteşugăreşti până la delicatese tradiţionale din mai multe ţări, şi vor putea, totodată, să contribuie la oferirea unei şanse la un trai decent pentru cei nevoiaşi. Evenimentul este prezidat de către doamna Gladys Abankwa-Meier-Klodt, soţia Ambasadorului Germaniei la Bucureşti, în calitate de Preşedinte Onorific al IWA Christmas Bazaar, de Marina Coandă Bundac, Preşedinte al Bazarului de Crăciun, şi de Ximena Reyes, Preşedinte IWA.

„Sunt foarte onorată să fiu invitată să prezidez ediţia din acest an a IWA Charity Christmas Bazaar. Cu toate că acesta este primul Bazar de Crăciun organizat de IWA la care particip, acest tip de evenimente de fundraising îmi sunt familiare. În copilărie am ajutat-o deseori pe mama mea când gătea specialităţi din Ghana şi m-am bucurat de rezultatele muncii şi energiei mele creative pe care o puneam în slujba persoanelor dezavantajate la bazarurile organizate în Rusia şi India. IWA Charity Christmas Bazaar oferă o ocazie unică de a mobiliza diplomaţia multiculturală şi de a-i aduce laolaltă pe expaţi şi pe români deopotrivă, într-un melanj extravagant al produselor tradiţionale, mâncarurilor şi băuturilor, al dansului şi muzicii şi al interacţiunii dintre oameni. Cred că nu există un mod mai eficient de a îmbina afacerile şi plăcerea pentru a strânge bani pentru acţiunile caritabile ale IWA”, a spus Gladys Abankwa-Meier-Klodt, Preşedinte Onorific al IWA Christmas Bazaar.

IWA - Asociaţia Internaţională a Femeilor din România este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit, iniţiată în 1978, formată din membre provenind din Corpul Diplomatic acreditat în România, dar şi din comunitatea civilă - culturală sau de afaceri - reprezentând peste 40 de ţări.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg