Biletele în avans la filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” s-au vândut ca pâinea caldă

2 5gang un altfel de craciun jpg jpeg

Filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Crăciun”, debutul regizoral al lui BRomania, a înregistrat 10.000 de bilete vândute în avans, un număr record de vânzări la nivel naţional.

Filmul a înregistrat 10.000 de bilete cumpărate în avans în România, dublu faţă de recordul deţinut anul trecut de filmul „Aquaman”, cu 5000 de bilete vândute. Biletele pentru filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” au fost puse în vânzare în cinematografele din toată ţara pe data de 6 decembrie 2019.

Liderul segmentului de distribuţie de film din România, Vertical Entertainment, deţine unele dintre cele mai importante titluri în portofoliu, precum „Joker”, „Justice League”, „Suicide Squad”, „Wonder Woman”, „Dunkirk”, „Annabelle” sau „Aquaman”, şi nu mai puţin de 15 nominalizări la ediţia de anul trecut la Premiile Oscar. Compania a declarat că filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” a stabilit un record absolut cu cele 10.000 de bilete vândute în avans.

Mai citeşte şi: Da-i ,,LOVE“ în viaţa reală unui copil bolnav de inimă

„Ne-am chinuit câteva luni să facem acest film şi suntem foarte mândri de rezultatul final. Acum nu putem decât să ne bucurăm că mesajul nostru pozitiv ajunge la un public atât de larg. Vă invit să vă bucuraţi şi voi de o comedie comercială despre familie şi prietenie”, a declarat BRomania, regizorul filmului.

Evenimentul pentru premiera filmului „5GANG: Un altfel de Crăciun” a avut loc pe 23 decembrie, la Grand Cinema Băneasa, unde mai mult de 800 de adulţi şi copii, printre care oameni de televiziune, artişti, prieteni şi colegi, au fost prezenţi pentru a vedea în exclusivitate filmul, alături de actorii lor preferaţi.

Compania Vertical Entertainment este deţinătoare în exclusivitate a licenţei Warner Bros. Pictures în România şi aduce pe marile ecrane şi producţii oferite spre distribuţie de către prestigioase case de producţie independente, precum: Lionsgate, Summmit Ent., DreamWorks Pictures, Nu Image şi STX.

Filmul 5GANG: Un altfel de Crăciun este disponibil în cinematografele din toată ţara. Bilete pot fi cumpărate pe film.5gang.ro.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg