Body Mind Spirit Expo XX – cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate şi frumuseţe din România

1 70987 original jpg jpeg

Cum să ai grija de trup, minte şi spirit? Vrei să obţii cele mai bune informaţii în materie de alimentaţie bio de la specialişti in domeniu? Care sunt remediile 100% naturale ale afecţiunilor de care suferi? Cum să îţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii, să scapi de stresul cotidian şi de rutina zilnică? Vino şi află la Body Mind Spirit EXPO Ediţia Aniversară, care va avea loc între 23 şi 25 septembrie, la Sala Palatului, din Bucureşti!

Body Mind Spirit EXPOeste locul perfect unde poţi afla totul despre un stil de viaţă sănătos şi armonios,despre modul în care natura ne poate ajuta zi de zi şi despre secretele succesului în viaţa ta.

Întreţine-ţi trupul,cultivă-ţi mintea,înalţă-ţi spiritul la Body Mind Spirit EXPO Ediţia Aniversară cu numărul XX.  În perioada 23-25 septembrie la Sala Palatului din Bucureştidăm startul toamnei şi te pregătim pentru un sfârşit de an prosper şi armonios.

Body Mind Spirit EXPOreuneşte expozanţi de top,speakeri de prestigiu recunoscuţi internaţional,nutriţionişti,traineri,specialişti în sănătate,psihologi şi invitaţi speciali de înaltă ţinută,în trei zile de eveniment dedicate persoanei tale.

Te aşteptăm cu alimente bio,produse pentru cure de detoxifiere,cosmetice naturale,suplimente alimentare,uleiuri presate la rece,remedii naturale,produse apicole,cărţi de dezvoltare personala,dulciuri bio,pietre si cristale terapeutice,produse pentru atingerea greutăţii ideale,  terapii complementare,muzică de relaxare şi multe alte surprize pregătite sa le descoperi doar la

,

.

Profită timp de trei zile de ofertele,promoţiile şi concursurile organizate de expozanţii acestei ediţii exclusiv in perioada evenimentului şi relaxează-te în cadrul expoziţiei asistând la demonstraţii,workshop-uri,momente artistice şi conferinţe.

5e9227f007609e295f89eb32e1ca1c3b jpg jpeg

Programul expoziţional,programul conferinţelor gratuite si al momentelor artistice precum si alte informaţii utile sunt disponibile pe site-ul expoziţiei:www.bmse.ro

Află care sunt invitaţii speciali ai acestei ediţii,care sunt expozanţii cât şi ce surprize ţi-au pregătit doar pe pagina oficiala de Facebook a Body Mind Spirit EXPO.

Intrarea este liberă!

În  perioada 23-25 Septembrie,Bucureştiul devine capitala stării de bine,nu rata ultima ocazie din acest an de a te încărca cu optimism,de a te relaxa şi de a întâlni cei mai buni profesionişti in domeniul dezvoltării personale,al sănătăţii şi frumuseţii strânşi într-un singur loc,doar pentru tine.Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg