Călătorie în Jurul Clătitei - creativitate, distractie şi premii delicioase

1 80504 original jpg jpeg

Voie bună, arome fine şi bineţnţeles …multe clătite! Cea de-a patra ediţie a campaniei naţionale Fabrica de Clătite Tefal te invită sa redescoperi plăcerea de a savura desertul copilăriei şi te premiază până pe 30 aprilie, cu plinuri de benzină, biciclete Pegas sau un paşaport de calatorie în valoare de 2500 de euro!

Sub motto-ul campaniei ”Călătorie în Jurul Clătitei” – Tefal a invitat 30 de bloggeri din zona de food & lifestyle să îşi demonstreze creativitatea în bucătărie. Aceştia au creat cele mai savuroase reţete folosind noile tigăi ediţie limitata – Tefal Mini Chefs. Disponibile în 3 variante: Mexic, Italia şi Franta, cei trei Mini Chefs i-au asistat pe bloggeri într-o expediţie culinară interactivă.

Un eveniment ”gustos” alături de Buzdu şi Morar

Înarmaţi cu zâmbete şi voie bună, vedete si bloggeri şi-au setat busolele, au introdus longitudinea şi latitudinea corectă si au pornit către Linea/ Closer To the Moon, punctul de întâlnire al pasionaţilor de gătit şi de călătorii.

Atmosfera a fost întreţinută de Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, responsabili cu distracţia pe durata întregului eveniment. Magiunul de Topoloveni produs de Sonimpex, celebrul brand de ţară, 100% natural, fără zahăr adăugat, a desăvârşit gustul clătitelor pregătite cu drag de cei prezenţi.

”Ne-am dorit ca cea de-a patra ediţie a Fabricii de Clătite Tefal să fie despre oameni şi despre bucuria pe care desertul copilăriei ni-l aduce de fiecare dată. Suntem onoraţi că şi in acest an i-am avut alături pe prietenii noştri din presă şi social media şi am savurat momente inedite cu zâmbetul pe buze.

Pentru noi, Fabrica de Clătite a coincis anul acesta cu lansarea noilor tigăi ediţie limitată –Tefal Mini Chefs, care nu doar te ajută să prepari cele mai gustoase clătite, dar şi dau un look modern bucătăriei datorită desenului de pe spatele tigăii, obţinut prin tehnologia patentată Tefal de injectare cu cerneală.

Îi invităm pe toţi iubitorii de clătite şi nu numai, să ne însoţească pe parcursul acestei călătorii”, a declarat Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe Seb.Recente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg