Canalul „Vouă TV” a fost lansat pe YouTube. Ce poţi urmări

1 83836 original jpg jpeg

Grupul Vouă va lansa un canal de YouTube, intitulat „Vouă TV”, dorind să demostreze că umorul poate fi făcut şi fără folosirea unui limbaj injurios.

„Am hotărât să lansăm pe YouTube canalul «Vouă TV», unde îi aşteptăm pe toţi aceia care s-au săturat de mitocănia care ne invadează din toate părţile. Dorim să demonstrăm că umorul se poate face şi fără evocarea neîntreruptă a organelor genitale...”, a transmis Adrian Fetecău, membru fondator al grupului, într-un comunicat.

În prezent, grupul Vouă este format din actori profesionişti - Vlad Jipa, Jean Lemne, Andrei Necula şi Florin Nan - şi Ovidiu Mihăilescu şi Dan Caramihai. Alături de ei, în spectacole apar Marilena Chelaru, Tudorel Filimon şi Candid Stoica.

Pe canalul de YouTube vor fi încărcate „ritmic” imagini de la manifestările grupului. Recent, Vouă a fost la Colegiul „Gheorghe Lazăr”, iar joi va avea o reprezentaţie la Colegiul „Gheorghe Şincai”, în cadrul unui proiect derulat în colegiile şi universităţile din Bucureşti.

Pe „Vouă TV” vor putea fi vizionate producţii noi ale trupei, scrise de scenariştii cu care colaborează de regulă, Marilena Dumitrescu şi Dănuţ Ungureanu.

„Veţi vedea, în premieră absolută, şi imagini de arhivă ale spectacolelor grupului susţinute înainte de '89, ca să ştiţi de ce am avut belele cu autorităţile vremii... Mai târziu, vă promitem chiar şi un spectacol de teatru, «Stăpânul Ciolanului», o comedie a cărei premieră la Teatrul de Comedie am filmat-o în condiţii profesioniste”, a mai anunţat Fetecău.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg