Când o simplă cămaşă e o demonstraţie de stil

1 70884 original jpg jpeg

Cămaşa a fost la început un obiect vestimentar exclusiv masculin. Dar Coco Chanel ne-a convins că femeile pot purta cămăşi la fel de bine precum bărbaţii. Uneori, chiar mai bine. Tu ştii să porţi cu stil o cămaşă?

De ceva vreme,cămaşile acapareză podiumurile de modă. Adevărul e că vorbim despre un obiect de bază în orice garderobă,o piesă vestimentară care ani şi ani nu s-a perimat. Dimpotrivă,cămăşile destinate femeilor au început să apară în din ce în ce mai multe variante. Culori,imprimeuri,materiale diverse. Fie că alegi o cămaşă impusă de tendinţele acestui an,cum e rochia-cămaşă,fie că rămâi la vechea ta prietenă,cămaşa albă şi bărbătească nu vei da greş. Poart-o cu încredere şi accesorizeaz-o după stilul tău. Pentru mai multe idei,vezi mai jos!

Carouri,carouri,carouri...

Vedetele parcă au făcut o obsesie pentru cămăşile în carouri. Până şi designerii celebri le-au urcat pe podium în prezentările lor. Pentru un look fashion,inspiră-te de la Mary Kate Olsen,care îndrăzneşte să poarte mărimii XXL,cu colanţi şi borine sau pantofi cu toc înalt. Iar pentru a scoate ţinuta din anonimat,accesorizeaz-o cu un ceas masiv sau un colier extravagant. Nu uita:carourile mici te avantajează dacă vrei să ascunzi câteva kilograme în plus. Alege carourile mari dacă eşti slabă!

O cămaşă într-o singură culoare

O cămaşă într-o singură culoare poate avea efectul unei rochii:acela de a te scoate din orice încurcătură. Nu sunt multe ocaziile la care să nu poţi purta o cămaşă bine aleasă! Dintre toate variantele,vedeta e albul. Cămaşa albă o poţi combina cu fusta-creion,cu pantalonii negri drepţi sau skinny,cu blugii îndoiţi şi nu numai. Reţine doar că în acest caz detaliile care contează sunt:pantofii şi nasturii cămăşii. De aici,personalitatea sau lipsa de personalitate a ţinutei! Pentru un look casual,nimic mai potrivit decât o cămaşă pastel,cu pantaloni comozi şi balerini care ies în evidenţă.

Dacă eşti slabă,îţi permiţi să porţi cămăşi largi,în culori puternice. Dacă nu,alege culorile închise şi evită volumele în favoarea unor croieli care urmează linia corpului.

Sezonul imprimeurilor

Vara e anotimpul imprimeurilor. Flori,culori vii,modele abstracte,se vor purta toate în acest sezon. Pentru un stil boem,alege o cămaşă lungă cu imprimeu şi adaugă o geantă de umăr supradimensionată,cu o curea lungă. Iar pentru un stil retro,alege o cămaşă lungă,cu motive florale,combinată cu pantaloni slim şi o centură în talie. Imprimeurile colorate poartă-le împreună cu pantaloni negri,de dragul contrastului. Evită să porţi imprimeuri florale din cap până-n picioare. Şi niciodată nu combina o cămaşă largă cu pantaloni largi. Vei obţine „efectul pijama” şi efectul ăsta e departe de orice tendinţă. Altfel,poartă o cămaşă cu lejeritate,atitudinea primează! Ca întotdeauna.Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg