Care sunt cei mai eleganţi şi confortabili pantofi de damă din acest an?

1 clickpentrufemei 1 2 jpg jpeg

Pantofii cu toc înalt sunt adesea menţionaţi ca un must-have în garderoba femeilor. Aceştia apar în diferite variante de design în acest an şi sunt potriviţi pentru diferite ocazii – precum o întâlnire de afaceri, o petrecere sau un interviu de angajare. Deşi unele persoane ar spune că tocurile negre sunt plictisitoare, totuşi acest stil clasic este plin de rafinament şi atemporal în opinia designerilor.

În acest an sunt la modă şi pantofii cu toc înalt din piele, acoperiţi cu satin, care pot fi în diferite nuanţe de culori în trend, cele mai populare fiind tonurile pastelate. Tocurile colorate sunt de asemenea la modă, arată senzaţional şi pot fi un contrapunct excelent pentru ţinutele deschise sau aurii.

3 clickpentrufemei 2 2 jpg jpeg

Pentru a fi elegante, multe femei aleg pantofi stiletto în nuanţe de bej, camel sau roz pudrat, care sunt un hit absolut în 2022, ele apar în toate prezentările de modă din marile oraşe ale lumii.

Când vine vorba despre confort şi aici designerii au excelat, pentru că au adus în colecţiile lor din 2022 pantofi de damă care sunt foarte comozi, care au un design special, au branţuri ortopedice şi sunt ideali pentru mers pe jos şi alergare. Este vorba despre modele de pantofi de brand, de sandale care sunt extrem de confortabile şi de pantofi sport ce oferă stabilitate la picioare.

4 clickpentrufemei 3 jpg jpeg

Tendinţele din acest an la încălţăminte confortabilă pentru femei includ:

  • Pantofi fără toc pentru picioare plate – aceştia sunt extrem de confortabili şi nu provoacă durere sau alte probleme la purtare
  • Pantofi care au căptuşeală specială, moale, pentru amortizare suplimentară; aceştia pot avea în zona degetelor mai mult spaţiu, ceea ce conferă un plus de confort la picioare
  • Adidaşi şi alţi pantofi sport comozi care echilibrează forţa piciorului şi corectează modul greşit de mers
  • Sandale cu talpa groasă şi impermeabilă, care au un design şi o formă specială, caracteristică produselor ortopedice
  • Sandale sport elegante care au curea cu prindere în jurul gleznei, care susţine piciorul în poziţie corectă
  • Sandale din piele moale care nu irită pielea sensibilă a picioarelor
  • Saboţi care sunt potriviţi şi pentru picioare înguste şi late,  care sunt uşor de purtat multe ore pe zi
  • Pantofi cu branţuri personalizate, inovatoare, care menţin curba naturală a piciorului şi nu provoacă niciun disconfort la picioare
  • Sandale şi încălţăminte casual care au tălpi cu adâncime suplimentară şi care se potrivesc perfect persoanelor care caută produse speciale, foarte confortabile, pentru picioare plate sau pentru mers mult timp pe jos
  • Espadrile, mocasini, balerini, şlapi, dar şi alte stiluri de pantofi eleganţi care sunt ideali pentru utilizarea zilnică, pentru femei.
5 clickpentrufemei 4 jpg jpeg

Există şi pantofi sport foarte confortabili, care sunt pentru persoane care au gleznele slabe. Aceşti pantofi sunt destul de uşori şi recomandaţi pentru protejarea picioarelor. Din categoria lor fac parte tenişii dar şi acei pantofi sneakers ce au un design strălucitor şi o formă mai voluminoasă. Sunt destul de uşor de purtat şi oferă sprijin excelent la picioare. Prin alegerea lor, femeile vor avea încălţăminte confortabilă, care se remarcă prin funcţii importante, de a le susţine arcada şi a le promova stabilitatea.

În 2022 sunt în trend şi pantofii cu platformă care susţin piciorul şi pot fi şi puţin mai înalţi. Aceştia sunt recomandaţi şi pentru persoanele care suferă de artrită şi care au nevoie de mai mult confort la picioare. Mersul pe jos cu astfel de pantofi este mai plăcut şi nu produce niciun disconfort.

2 clickpentrufemei 5 jpg jpeg

Ţinând cont de aceste aspecte, designerii au creat în acest an cei mai confortabili pantofi pentru femei, care se pot vedea şi în magazinul online de pe vreauincaltaminte.ro. Aici există o colecţie impresionantă de pantofi de mers pentru femei, începând de la cei mai eleganţi şi până la pantofii sport, care sunt consideraţi ideali pentru mers şi alergat.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg