Cartoon Network lansează un nou serial

1 78052 original jpg jpeg

Cartoon Network a lansat săptămâna aceasta serialul “OK K.O! Să fim eroi!”. Creat de Ian Jones-Quartey şi produs de Studiourile Cartoon Network, animaţia urmăreşte faptele eroice ale lui K.O., un copil de un optimism incurabil, care încearcă să facă tot ce îi stă în putere ca să treacă peste toate provocările care îi apar în cale, în universul dinamic, plin de roboţi, în care trăieşte.

Pentru a ajuta la construirea acestei lumi foarte dezvoltate, Cartoon Network a deschis uşa comunităţilor de jocuri online, pentru a crea conţinut personalizat atât pentru televiziune, cât şi pentru mediul online. Aşadar, anul trecut, în cadrul unui Game Jam, o întâlnire a specialiştilor în jocuri online, dezvoltatorii independenţi şi-au creat propriile jocuri având la bază mai multe personaje. Tot aici, studenţii au fost invitaţi să creeze scurtmetraje de 15 secunde. Simultan, a fost lansat un joc mobil autonom, intitulat “OK K.O! Lakewood Plaza Turbo!”, bazat pe scurtmetrajul lui Jones-Quartey, cu acelaşi nume.

"Această lansare combinată, de joc şi animaţie, marchează apogeul unui proces unic de dezvoltare multi-media", a declarat Rob Sorcher, chief content officer pentru Cartoon Network. "Rezultatul este o întreagă lume conectată, care oferă un sentiment de satisfacţie pentru fani. Pentru mine, jocurile video şi animaţia au multe în comun şi distracţia este scopul principal. OK K.O.! este o lume inspirată de jocuri video, exprimată prin animaţie, dar mai ales un loc de joacă aventuros, cu eroi care luptă împotriva roboţilor ", a adăugat Sorcher.

Serialul “OK K.O! Să fim eroi!” poate fi urmărit în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17.10, la Cartoon Network.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg