Cât timp ar trebui să petreci la masa de poker?

1 timp masa de poker jpg jpeg

Timpul este în egală măsură prietenul dar şi duşmanul tău la jocurile de noroc. Dacă ştii însă să îl foloseşti inteligent, experienţa de joc poate să fie cu adevărat una de excepţie. Majoritatea jocurilor de noroc tind să „ne răpească” preţiosul timp personal şi jocul de poker nu face excepţie de la această regulă.

Cât din timpul nostru putem aloca pentru acest joc vom parcurge împreună în rândurile următoare, astfel încât tu să poţi să îl drămuieşti cât mai bine.

Mai multe variabile contează

Casa Pariurilor online te poate ajuta să deprinzi experienţa necesară pentru a aborda cu încredere orice joc de noroc. Trebuie doar să ştii că nu există nici o regulă universal valabilă care să îţi asigure succesul la poker, deci va trebui să te bazezi doar pe tine. Dar ca să te bazezi pe tine este necesar să stăpâneşti câteva variabile inerente acestui joc. Va trebui să dai dovadă în primul rând de o experienţă consistentă în poker, pentru a recunoaşte anumite tipare de joc. În acest fel poţi contracara intenţiile adversarilor şi poţi lua cele mai bune decizii în joc.

stanga
dreapta
2 importanta gasirii timpului optim jpg jpeg
3 imbunatatit atentia jpg jpeg

O altă variabilă pe care trebuie să o stăpâneşti este să te afli într-o stare de sănătate bună şi să fi cât mai odihnit înainte de a te aşeza la masa de poker. Poate părea pueril, dar dacă nu eşti odihnit, poţi lua cele mai proaste decizii în materie de poker. Nu în ultimul rând, abordarea de mai multe mese de joc în acelaşi timp este o variabilă care contează enorm în economia jocului. Ce pierzi la o masă poţi recupera la alta, însă ai nevoie de decizii rapide, care să îţi asigure per total beneficiile scontate.

Documentează-ţi jocul

Cunoaşterea acestor factori este doar o parte din strategia pe care trebuie să o pui la cale în jocul de poker. Timpul intervine şi în acest aspect, deci va trebui să ţii cont de cât din el acorzi pentru fiecare mână jucată. Apoi, va trebui să pui pe hârtie ce ai observat de-a lungul unei partide de poker. Vei documenta în acest fel starea mentală în care te găseşti după un anumit număr de mâini jucate, ceea ce îţi va da o imagine de ansamblu despre reuşita mâinilor jucate /oră.

Poţi rezista de pildă la un număr de sute de mâini jucate, însă după ce ai depăşit acest prag o să observi o lipsă de concentrare. Aceasta se acutizează pe măsură ce măreşti durata de timp alocată jocului, deci nu strică să arunci o privire pe hârtia pe care ai trecut aceste menţiuni de joc. Dacă le-ai depăşit, opreşte jocul, dacă eşti în reperele permise, continua până ajungi la limita dorită.

2 importanta gasirii timpului optim jpg jpeg

Importanţa găsirii timpului optim de petrecut la masa de poker

Dacă joci rar acest joc de noroc, timpul alocat la masa de joc s-ar putea să nu conteze. Dacă însă vrei să faci din poker jocul preferat, trebuie să găseşti care este timpul optim pe care să îl poţi dedica zilnic acestui joc. Nu trece în derizoriu acest aspect, pentru că în acest fel te vei focusa numai asupra jocului, fapt care te va ajuta să iei cele mai bune decizii la poker. Şi dacă reuşeşti să te concentrezi la joc, atunci îţi poţi apropia mai mult şansele de câştig.

Este evident că oboseala îţi va aduce numai deservicii, participând la luarea celor mai proaste decizii. În cele din urmă, acestea se vor materializa în bugetul tău de joc, care se va micşora simţitor. Procedează deci ca la un buget, stabileşte limite de timp şi nu le încălca decât dacă situaţia impune.

Poţi să îţi îmbunătăţeşti atenţia pentru sesiuni mai lungi de joc?

Este posibil că nu întotdeauna ceea ce ţi-ai propus să aplici identic de fiecare dată. Dacă reuşeşti să te menţii în reperele de timp propuse, foarte bine! Există însă jocuri de poker care se întind pe o perioadă mai mare decât cea propusă, deci trebuie să fi pregătit şi pentru această opţiune. Cum poţi face acest lucru? Prin determinare şi prin lungirea sesiunilor de timp acordate jocului de poker. Dacă vei reuşi de fiecare dată să adaugi fie şi numai 5 minute, per total într-o lună de joc vei ajunge să rezişti la ore întregi suplimentare.

Dar pentru a putea face acest lucru, este nevoie să fi extrem de atent la sănătatea ta. O sesiune prelungită de poker te va solicita suplimentar şi dacă nu eşti în starea de sănătate optimă, organismul tău se va resimţi din plin. Fă tot posibilul ca înainte de a te aşeza la masa de joc să te odihneşti suficient, astfel încât să te prezinţi la masa de joc cât mai proaspăt cu putinţă. Nu uita să elimini băuturile alcoolice înainte de a juca poker şi atenţia ta va fi considerabil îmbunătăţită, astfel încât să ai parte de experienţa de joc dorită.

Concluzie

Dacă ai parcurs cu atenţie aceste rânduri, atunci ai la îndemână posibilităţile de a face din timp aliatul tău în jocul de poker. Documentează-ţi cu atenţie jocul, stabileşte timpul petrecut la masa de poker şi cu siguranţă că aşteptările tale se vor materializa cât mai repede!