Cătălin Botezatu a lansat colecţia primăvară-vară 2019

1 lansare smart fashion primavara vara 2019 jpg jpeg

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a lansat colecţia primăvară-vară 2019 din linia Smart Fashion Line, realizată în parteneriat cu Kaufland România. Colecţia este adresată atât femeilor, cât şi bărbaţilor, şi se caractezirează prin culori vii, imprimeuri florale sau animal print, în ton cu cele două anotimpuri.

Colecţia primăvară-vară 2019

Colecţia de primăvară include piese pentru zile mai reci, precum pulovere călduroase, dar şi tricouri în diverse modele, uşor de asortat sau integrat în ţinuta personală.

Colecţia de vară propune articole lejere pentru plajă, cum ar fi rochiţe sau costume de baie pentru zile însorite. Bărbaţii au şi ei de ales dintr-o gamă variată de short-uri.

moda primavara vara 2019 jpg jpeg

„Pentru cei mai mulţi dintre noi, cea mai plăcută perioadă din an este aceea în care soarele îşi face simţită prezenţa şi profităm la maximum de el. De aceea, inspirat de versatilitatea pe care o poate avea primăvară şi de bucuriile verii, am creat o colecţie nouă, dedicată acestor două anotimpuri. Mi-am dorit să pun în evidenţă unele momente speciale, cum ar fi, plimbările plăcute în aer liber primăvara sau zilele de plajă din timpul verii, prin piese vestimentare dedicate, uşor de purtat sau de pus în bagaj", a declarat Cătălin Botezatu.

„Este al treilea an consecutiv al parteneriatului cu designerul român Cătălin Botezatu şi ne bucurăm că împreună reuşim să venim de fiecare dată în întâmpinarea clienţilor cu produse speciale, în ton cu ultimele tendinţe, accesibile ca preţ, care să ofere varietate în privinţa stilului”, a declarat Valer Hancaş, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Noua colecţie este deja disponibilă în magazinele Kaufland România din întreaga ţară şi include 25 de piese diferite pentru ambele anotimpuri.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg