Ce cântăreaţă de succes colecţionează dinţi de om? Face haine din ei!

1 kesha shutterstock 339458126 jpeg

În 2014, starul pop s-a internat într-o clinică de reabilitare pentru a-şi trata anorexia şi bulimia. În acelaşi an, mama cântăreţei a recunoscut, în cadrul unui interviu oferit revistei People, că fiica ei suferă din cauza ambelor tulburări alimentare încă din adolescenţă. Şi, pentru a gestiona mai bine situaţia delicată în care se afla, a început să-şi dezvolte latura creativă într-un mod cu totul surprinzător! Despre cine este vorba?

Se pare că vedeta respectivă a dezvoltat un adevărat complex legat de felul în care arată din cauza producătorului ei, Dr. Luke, şi a managerului David Sonenberg, care insistau ca faimoasa lor clientă să slăbească şi să se menţină apoi la greutatea ideală. Era vorba despre nimeni alta decât Kesha sau Ke$ha, cea care a lansat hoturile "TiK ToK" şi "We R Who We R". Cum de-a ajuns cântăreaţa să colecţioneze dinţi de om? 

După cum ne informează Healthline, orice lucru manual sau artistic poate fi o adevărată terapie pentru cei care suferă de anxietate, treceri bruşte de la o stare la alta sau tulburări alimentare. Iar Kesha a încercat totul posibil pentru a se vindeca de bulimie şi anorexie. Şi-a dezvoltat chiar o pasiune artistică atipică. În timp ce se afla încă în clinica de reabilitare, starul pop a avut o cerere neobişnuită de la fanii ei… 

stanga
dreapta
2 kesha shutterstock 313804424 jpg jpeg
3 kesha shutterstock 339458126 jpg jpeg
4 kesha shutterstock 344773232 jpg jpeg
5 kesha jpg jpeg
1 kesha shutterstock 339458126 jpeg

Despre ce era vorba?

Refinery29 susţine că vedeta colecţionează dinţi de om de la admiratorii ei şi face haine din ei, precum sutiene, încă din 2012. “Le-am cerut fanilor mei să-mi trimită dinţi de-ai lor şi am primit peste 1.000 de dinţi umani”, a explicat diva. “Am făcut din ei un sutien care se poate purta ca un top, cercei, bentiţe, coliere. Şi le-am purtat până n-a mai rămas nimic din ele!”

Pentru a face faţă presiunii la care era supusă în clinica de reabilitare, o prietenă de-ale lui Kesha le-a cerut fanilor ei, în numele artistei, să trimită dinţi la adresa clinicii respective, pentru ca vedeta să continue să facă haine din ei. “Kesha face bine şi are nevoie de mai mulţi dinţi de-ai voştri pentru a face artă la centrul de reabilitare. Îi e dor de voi!”, spunea amica pe Twitter.

După cum publica şi TMZ, clinica în care era internată Kesha nu a putut primi pachetele venite la sediul lor din motive igienice, de teamă să nu reprezinte vreun risc biologic pentru toţi cei internaţi acolo. Se pare că au fost acceptaţi doar dinţii falşi, nu şi cei reali.

Foto - Shutterstock, InstagramRecente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg