Ce culori de haine ţi se potrivesc în funcţie de tonul pielii

1 79353 original jpg jpeg

Orice împătimită a modei ştie că nu poate purta orice model sau orice culoare, deoarece nu îi va veni la fel de bine. De aceea, e bine să îţi cunoşti corpul şi, mai ales, pielea pentru a-ţi alege cele mai frumoase articole vestimentare! Află mai jos cu ce tactici trebuie să te familiarizezi!

Subtonul pielii e important

06 How to Figure Out What Colors Look Best on You Based on Your Skin Tone 276641999 Jason Salmon 760x506 jpg jpeg

Culorile joacă un rol esenţial, mai ales în industria hainelor şi a cosmeticelor, însă nu toate ţi se potrivesc în mod special. Cu siguranţă ai încercat măcar o dată o haină în culori neon sau o nuanţă de ruj care arăta uimitoare pe altcineva, iar pe tine nu. Asta din pricina subtonului pe care îl ai şi pe care trebuie să îl cunoşti foarte bine, înainte de a-ţi alcătui o ţinută. În primul rând, tonul de suprafaţă al pielii poate avea diferite nuanţe: fildeş, deschis, bronz sau închis. Pentru a-ţi determina subtonul pielii, trebuie să te uiţi cu atenţie la venele de la încheietura mâinii. Dacă acestea sunt albastre, spre violet înseamnă că pielea ta are subton rece, iar dacă acestea sunt verzi, spre galben înseamnă că ai o piele cu subton cald. Dacă nuanţa venelor este între albastru şi verde, asta înseamnă că ai un subton neutru. O altă tehnică de a afla ce subton de piele ai este modul în care te bronzezi. Dacă în faţa soarelui pielea devine roşie şi este predispusă la arsuri înseamnă că ai subtonul rece, iar dacă pielea se bronzează auriu, spre maro înseamnă că ai subtonul cald.

Culori electrizante pentru subtonuri reci

00ea5d2bfa1e60b0fd977560be1f921f  navy coat outfit london look jpg jpeg

Dacă faci parte din prima categorie, a persoanelor cu subton rece, înseamnă că eşti cea mai potrivită pentru a purta ţinute în albastru regal, gri, turcoaz, alb şi negru. De asemenea, poţi purta oricând roz combinat cu argintiu metalic şi alb strălucitor. Aceste nuanţe constrastează între ele şi, prin urmare, neutralizează roşul natural din piele.

Nuanţe de pământ pentru subtonuri calde

c1f046a1bd4ab38d68677ed31f588f2e  deep autumn deep winter jpg jpeg

Pe de altă parte, persoanele cu subtonuri calde arată minunat în nuanţe pământii, cum ar fi portocaliu ars, roşu arţar, galben saturat şi cafeniu. Vei străluci dacă vei purta verde tomnatic, cafea cu lapte şi albastru închis, toate accesorizate cu auriu preţios. Ţine la distanţă culorile pale, care nu te avantajează şi nu îţi scot trăsăturile în evidenţă.

Pasteluri pentru subtonuri neutre

b87c2f1752eb0059af910d691a1516fd jpg jpeg

Dacă eşti norocoasa posesoare a unui subton neutru, trebuie să ştii că poţi purta aproape orice, însă trebuie să fii foarte atentă la modul în care le combini. În general, vei arăta mai bine atunci când vei opta pentru nuanţe frumoase, de lavandă şi roz pudră. Culorile tari cum ar fi magenta sau albastru electric ar putea copleşi potenţialul tău echilibrat.Recente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg