Ce culori se poartă în sezonul toamnă-iarnă

1 robes automne hiver jpg jpeg

Contrastante şi calde, culorile inspirate din natură se aruncă într-un vals molcom, precum frunzele galben-ruginii, pentru a crea ţinute armonioase şi potrivite sezonului de toamnă-iarnă. Paleta versatilă de nuanţe dă o energie aparte hainelor pe care le porţi, oferindu-ţi un sentiment de încredere. Află ce culori se partă în sezonul rece pentru a fi în ton cu moda.

În sezonul toamnă-iarnă (2018-2019) culorile-vedetă sunt bordoul, verdele kaki, albastrul egiptean, galbenul-pal, bejul, violetul, maroul cognac, precum şi portocaliul estompat.  

Bordo ca să fii eleganţa întruchipată

Una dintre culorile cu care nu vei da greş în perioada următoare este bordoul. Mai discret decât roşul intens, această nuanţă somptuoasă, care aminteşte de culoarea vinului, denotă eleganţă, distincţie şi rafinament. Dacă vrei să ieşi din tipare, poţi opta pentru un costum bordo, compus din sacou şi din fustă. Rupe monotonia cu o bluză albă şi completează ţinuta cu o geantă neagră şi cu o pereche de botine cu toc.

Albastrul te pune în evidenţă

Este una dintre nuanţele cel mai uşor de purtat, care vine bine indiferent că eşti blondă, şatenă, roşcată sau brunetă. Deşi este o culoare impunătoare, aparent rigidă, o poţi purta în tot felul de ocazii: office, casual sau festive. Îmbracă o rochie albastră cu volane, ca să obţii o ţinută elegantă şi în acelaşi timp desăvârşită. Aceasta se potriveşte bine cu o pereche de pantofi negri din lac şi cu o geantă neagră, la fel, din lac. Pentru un plus de eleganţă, completează ţinuta cu un set de bijuterii cu perle.

Verdele, pentru ţinute îndrăzneţe

Pentru a diversifica paleta sezonului, alege verdele kaki, care aminteşte de culoarea muşchiului reavăn din pădure. Este nuanţa perfectă pentru o ţinută îndrăzneaţă de toamnă, căci poţi crea jocuri cromatice foarte asemănătoare cu cele din natură. Bunăoară, o fustă verde kaki, cu volănaşe, poate fi purtată cu un pulover gri foarte larg, pe care să-l prinzi la mijloc cu o curea. Mai adaugă ţinutei o pereche de botine maro-cognac cu toc mic şi o geantă în aceeaşi culoare, pentru a crea o imagine creativă şi rebelă.

Sursă imagine: www.cosmopolitan.fr



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg