Ce model de rochie poţi purta la trecerea dintre ani

1 69059 original jpg jpeg

Fie că este vorba de o petrecere la birou, sau un eveniment extravagant în oraş, aceste rochii sunt tot ce ai nevoie pentru a fi pregaătită pentru orice ocazie.

Rochia cu sclipici

Deşi sclipiciul şi paietele sunt mult prea folosite în ultima vreme la orice ocazii,la toate mondenităţile,ele au fost de fapt create pentru a celebra evenimente mai speciale,precum revelionul. Aşadar,daca ai o astfel de rochie care îţi place foarte mult,dar ţi-a fost ruşine să spui cuiva ori s-o scoţi în public,acum e momentul!Rochia fără un umăr

Este modul perfect în care poţi arăta ceva piele fără să arăţi prea mult. Compromisul perfect,jumătate de decolteu în faţă,cealaltă jumătate în spate. Subconştientul tuturor le va îndrepta privirile către intriga pe care o porţi.

Atenţie! Am spus rochia mulată,nu rochia cârnat. Cu alte cuvinte,dacă nu deţii nişte forme căt mai armonioase,sau dacă arăţi mai degrabă ca un cârnăcior decât ca o sirenă,încearcă altă croială care îţi poate pune mai bine în evidenţă silueta. Pe de altă parte,dacă rochia mulată vine ca turnată pe tine este una din cele mai bune alegeri. Neapărat,trebuie să fie întrţo culoare cât mai puţin ţipătoare,faptul că se lipeşte perfect de tine iese deja destul de mult în evidenţă,iar accesoriile trebuie să fie cât mai simple,din acelaşi motiv.

Sunt cele mai versatile,întrucât arată bine pe orice siluetă. Evidenţiază o talie deja subţire şi subţiază o talie mai puţin formată. Este un model clasic,unul dintre cele mai elegante şi comode totodată,atâta timp cât nu te strânge prea mult.

Este printre cele mai bune alegeri pentru o petrecere la birou. Este decentă,serioasă şi,în acelaşi timp atrăgătoare într-un mod subtil. Atenţie însă,la decolteu,să nu fie prea adânc,caz în care poţi apela la croitor să-ţi instaleze un moş şi o babă care să salveze o dintr-o posibilă situaţie.

Pune cel mai bine în evidenţă un trup mai voluptuos. Este confortabilă,lejeră,nu te va stresa dacă se întâmplă să mănânci prea mult,este elegantă şi extravagantă cu accesoriile potrivite.

Dacă ocazia nu este foarte formală,rochia pulover este foarte potrivită. Călduroasă,dar nu foarte,elegantă,lungă până la genunchi ori mai scurtă cu colanţi,este o soluţie simplă şi frumoasă pentru seara de revelion.Recente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg