Ce rochii nu ar trebui să îţi lipsească din garderobă

1 rochii pe care trebuie sa le ai in garderoba jpg jpeg

Să ai în garderobă prea multe haine poate fi o sursă de stres, chiar dacă ai ajuns în situaţia asta fiindcă, de-a lungul timpului, ai vrut să te relaxezi şi pentru asta ai mers la shopping sau ai comandat online.

Deschizi dulapul şi descoperi că ai mai multe haine decât ai nevoie şi nu ai unde să le depozitezi, iar principala problemă este că multe dintre obiectele vestimentare nu se potrivesc cu felul tău de a fi. Poate că a sosit momentul să faci inventarul garderobei tale şi să păstrezi doar ce ai nevoie.

De câte ori nu ai cumpărat rochii elegante de pe answear.ro pentru evenimente la care nu ai mai ajuns sau în câte momente te-ai lăsat dusă de val şi ai plecat din magazin cu mai multe piese vestimentare decât aveai nevoie? Câte dintre hainele pe care le ai sunt printre cele de care te foloseşti să ieşi din impas înainte de un eveniment important? Înainte de a merge din nou la cumpărături, verifică rochiile pe care le ai în dulap, pentru că sunt câteva modele esenţiale pentru garderoba oricărei femei, mai ales dacă vrei să fii pregătită pentru orice tip de eveniment. Şi, dacă îţi lipsesc, o nouă sesiune de shopping este recomandată.

1. Little Black Dress

Se spune că orice femeie ar trebui să aibă în garderobă o rochie neagră. Little Black Dress sau Petit Noir, aşa cum a fost ea numită iniţial, este considerată cel mai important articol din istoria vestimentaţiei. A devenit cunoscută în întreaga lume datorită creatoarei de modă Gabrielle Bonheur „Coco“ Chanel, care a adus-o în faţa publicului în 1926. Această rochie neagră, simplă, poate fi purtată cu succes în cadrul mai multor evenimente: de la o cină romantică ori o aniversare într-un club, până la o nuntă ori o petrecere sofisticată. Little Black Dress este considerată astăzi un obiect vestimentar clasic, iar accesoriile şi pantofii pot face diferenţa atunci când alegi să o porţi.

2. Rochia roşie

Spre deosebire de o rochie neagră, cea roşie este făcută să te scoată din anonimat şi să te ajute să te remarci în mulţime. O astfel de piesă îi va face pe cei din jur să te privească cu admiraţie, de aceea n-ar trebui să îţi lipsească din garderobă, dacă vrei să arăţi bine fără prea mult efort. În plus, rochia roşie este una dintre hainele uşor de asortat.

3. Rochie „teacă“

Frumuseţea unei rochii „teacă“ constă în faptul că poate fi conservatoare şi sexy în acelaşi timp. Este unul dintre obiectele vestimentare create pentru a fi potrivite oricărui eveniment. O astfel de rochie îţi pune în valoare formele şi o porţi purta la şedinţă business, la o petrecere cu prietenii, la birou sau la o întâlnire casual. Accesorizată cu diferite bijuterii ori purtată împreună cu un pulover, rochia „teacă“ te poate scoate din multe situaţii de tipul „eu cu ce mă îmbrac astăzi?“.

4. Rochie tip cămaşă

Indiferent că o porţi la serviciu sau la o plimbare în parc, rochia tip cămaşă este o piesă vestimentară clasică, despre care se spune că sunt slabe şanse să se demodeze vreodată. Tot Gabrielle Bonheur „Coco“ Chanel a fost cea care a introdus pe piaţă această rochie, transformând o cămaşă simplă pentru bărbaţi într-o piesă elegantă pentru garderoba femeilor.

5. Rochie tricotată

Şi, pentru că sezonul rece se apropie, ar fi bine să verifici dacă ai în garderobă şi o rochie tricotată, pe care să o porţi în zilele friguroase. Astfel de piese vestimentare pot fi extrem de elegante, atât timp cât le asortezi cu cizmele potrivite şi adaugi o curea pe măsură. Este recomandată în special pentru evenimentele mai puţin simandicoase, dar la care un outfit elegant este apreciat.

Care dintre aceste rochii îţi lipsesc din garderobă şi ce modele ai în plus?

Sursă foto: WAYHOME studio/ ShutterstockRecente

Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg