Ce spune culoarea preferată la haine despre tine

1 75302 original jpg jpeg

Culorile au semnificaţii diferite în culturile din întreaga lume, dar ele pot schimba starea de spirit, pot da încredere şi pot aduce bucurie în zilele mohorâte. Fiecare femeie are o nuanţă preferată, care spune foarte multe despre personalitatea ei şi felul ei de a fi.

Negru

black crop top outfit jpg jpeg

Designerii din lumea modei includ negru în colecţiile lor pentru că este versatilă, clasică şi elegantă. În plus, reprezintă autoritatea şi puterea, iar oamenii care o poartă sunt consideraţi competitivi. Dacă vrei să dai un plus ţinutei formate din haine negre, foloseşte-te de accesorii.

Alb

plain white dress jpg jpeg

Culoarea alb simbolizează pozitivitatea, simplitatea, puritatea şi inocenţa. Având în vedere că se potriveşte cu orice, nuanţa este văzută des în colecţiile de modă. În plus, poate fi asociată cu articole vestimentare de alte nuanţe calde sau reci.

Roşu

red jumpsuit red clutch jpg jpeg

Considerată culoarea puterii, dragostei, seducţiei, focului şi furiei, roşu îi caracterizează pe oamenii puternici din punct de vedere emoţional, care sunt, fie pasionali, fie agresivi. Şi, din moment ce este o nuanţă care iese în evidenţă, rochia roşia este întotdeauna reperată de cei din jur. Dacă vrei să atragi atenţia, poartă roşu!

Portocaliu

orange dress jpg jpeg

Această culoare simbolizează vitalitatea, energia, bucuria, prietenia şi sănătatea. Cu toate acestea, mai poate sugera absenţa unor valori şi preferinţe nedorite. Femeile care poartă portocaliu tind să fie percepute diferite de ceilalţi şi ele nu iau niciodată lucrurile în serios. În timp ce această culoare este foarte atrăgătoare şi atrage atenţia, te face să pari primitor, social şi pasionat, totuşi nu exagera. Alege să mergi pe accesorii, cum sunt pantofii sau geanta, pentru a adăuga culoare ţinutei tale.

Galben

galben jpg jpeg

Culoarea stimulării de dispoziţie, a fericirii, a aspiraţiei, a soarelui şi a creativităţii, galbenul te caracterizează ca o persoană dinamică şi plină de energie. Însă trebuie avut grijă cu această nuanţă, deoarece este supărătoare la ochi.

Verde

emerald green dress with black ribbon jpg jpeg

Simbolul naturii, modestiei, reîmprospătării şi bogăţiei, verdele îţi îmbunătăţeşte starea de spirit. Este o culoare încântătoare şi liniştitoare, deoarece este legată de natură şi de viaţă. Pe de altă parte, verdele închis simbolizează prosperitate şi tradiţionalism.

Albastru

blue lace dress jpg jpeg

Culoarea cerului şi a oceanului, albastru este asociat cu loialitatea, pacea, liniştea şi seninătatea. Albastru este una dintre cele mai emblematice culori de îmbrăcăminte, iar cel care o poartă transmite linişte şi confort emoţional. În plus, deoarece reprezintă loialitatea, consultanţii de modă o recomandă ca opţiune pentru interviurile de angajare.

Roz

pink suit and slacks jpg jpeg

Rozul este nuanţa care reprezintă feminitatea, iubirea şi blândeţea. Femeile care se îmbracă în roz sunt inteligente, simpatice, dar uneori pot fi şi vulnerabile. Dacă îţi place să fii feminină şi romantică, poartă roz!

Credit foto: www.glamradar.com; www.mobilmusic.ruRecente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg