Vezi ce culoare este noul negru în modă

1 68695 original jpg jpeg

În această primăvară, portocaliul este noul negru şi nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Această culoare vibrantă a fost văzută la majoritatea defilărilor de modă, purtată atât la ţinute casual, cât şi la cele elegante.

Şi da,ca oricare altă culoare,există mai multe modalităţi de a o asorta,aşa că nu ezita să îmbraci articole vestimentare cu această culoare.

Iată câteva idei de ţinute care includ această culoare:Sacou şi geacă

O modalitate de a purta portocaliul în această primăvară este prin alegerea unui sacou colorat sau poate chiar şi o geacă de piele. Portocaliul arată foarte bine în combinaţie cu negru,alb,galben,bleumarin,precum şi cu nuanţele denimului. Îmbrăcând o pereche de blugi,cu un top alb simplu peste care iei un sacou de această culoarea şi o pereche de pantofi cu toc,eşti gata de plecare.

2df53991602140886cd0db1edf277cb1 jpg jpeg

Pantalon

O altă modalitate de a purta portocaliul care este la modă primăvara asta,este prin purtarea de pantaloni. În funcţie de modelul pantalonului,poate fi asortat că topuri simple,o cămaşă cu dungi albastră sau tricouri. În plus,poţi alege un top de aceeaşi nuanţă ca a pantalonului. Astfel vei purta această culoare din cap până-n picioare.

Rochie

Şi,desigur,cel mai bun mod este de a purta o rochie de această culoare. Este cel mai simplu mod. În funcţie de modelul rochiei,poţi purta în picioare sandale,pantofi cu toc sau balerini,indiferent dacă au culoarea nude,negru,bleumarin,sau poate ceva la fel de colorat.

Accesorii

În cazul în care nu vrei să îmbraci un articol vestimentar de această culoare,sunt şi alte alternative de a o purta. Geanta şi colierul sunt două dintre ele. A purta o geantă portocalie cu o ţinută monocromă,adaugi culoare şi atragi multe priviri.

6f30e5ae3dc34dc19be935f40ed89891 jpg jpeg

Portocaliul este la modă în această primăvară. Este o culoare elegantă care nu trebuie să lipsească din garderobă unei femei. 

Credite foto:www.fashionsy.com



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg