Cea mai lungă tură pe bicicletă din România

1 70256 original jpg jpeg

Dacă eşti fana mersului pe două roţi sau vrei pur şi simplu să faci mişcare, poţi participa la cea mai lungă tură pe bicicletă din România. Competiţia Transylvania Epic Bike Ride are loc în Transilvania între 23 şi 26 iunie 2016.

Evenimentul este unul necompetitiv,astfel că participanţii pe lângă faptul că vor pedala,vor putea vizita peste 15 obiective turistice importante din Transilvania. Traseul măsoară 325 de kilometri cu diferenţă de nivel ce vor fi parcurşi în 4 zile,pe asfalt,pe drumuri forestiere sau pe poteci înguste de pădure.

Tura cu cele mai multe obiective turistice

O provocare sportivă pentru unii sau pur şi simplu plimbare cu bicicleta pentru alţii,Transylvania Epic Bike Ride are startul din Braşov şi trece prin Racoş,Rupea,Viscri,Sighişoara,Daneş,Mălâncrăv,Biertan,Mediaş,Cetatea de Baltă. Competiţia se va încheia în Sibiu. Printre obiectivele care pot fi vizitate se numără:lacul de smarald,coloanele de bazalt,vulcanul stins de lânga Racoş,castelul Bethlen,cetatea Rupea,biserica fortificată din Viscri.

Participanţii la eveniment vor pedala în grupuri organizate de 4-10 persoane,cu un lider ales de către organizatori dintre participanţi. Fiecare grup are ritmul propriu,astfel încât să se bucure de traseu şi de obiectivele turistice. La finalul zilei,participanţii vor fi cazaţi în săli de sport,pe saltea individuală,pusă la dispoziţie de organizatori.

Cum participi la eveniment

Doritorii se pot înscrie pe www.epicbikeride.ro. Înscrierile sunt deschise,iar din cele 150 de locuri,doar 50 mai sunt disponibile. În taxa de participare sunt incluse kitul turului (tricou tehnic de bicicletă,numere de bicicletă,medalie de participare,fotografii de concurs),punct de alimentare intermediar la jumătatea fiecărei zi,mic dejun în zilele 2,3 şi 4,o salată pe zi,suport logistic (transport bagaje între locatii),asistenţă tehnică pentru biciclete şi multe altele.Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg