Cea mai mare instalaţie de Crăciun, într-un mall din Bucureşti

1 78170 original jpg jpeg

Ştiai că cea mai mare instalaţie de Crăciun indoor (de interior) din Europa se află în Bucureşti? Are peste 500.000 de beculeţe, se află în Sun Plaza şi va fi aprinsă pe 16 noiembrie!

Dacă îţi plac sărbătorile de iarnă, acolo e de tine! Mai ales că totul se întâmplă în cadrul unui eveniment care adună foarte multă lume, părinţi cu copii, adolescenţi veniţi cu gaşca, tineri îndrăgostiţi.

Până la momentul în care cele peste 500.000 de luminiţe vor fi aprinse, vei primi un aperitiv de adrenalină: Globe of Death! Trei acrobaţi motociclişti vor intra într-un glob de oţel pentru a sfida legile fizicii, dând ture în viteză. Infernal Varanne este una din trupele care se încumetă să facă aşa ceva şi vine la Bucureşti pentru o demonstraţie de curaj nebun care o să îţi taie răsuflarea şi pe care nu o să o uiţi prea uşor.

Evenimentul cuprinde şi două concerte – CTC pentru toţi adolescenţii înnebuniţi după hip hop şi VUNK pentru toţi îndrăgostiţii, de la apariţia lui ”Lângă inima mea vine inima ta” până la hitul recent ”Îmbrăcaţi sau goi”.

Ai 500.000 de motive şi trei momente memorabile să ajungi pe 16 noiembrie la Sun Plaza pe Esplanada Sud. Evenimentul începe la orele 19.00, iar Şurubel, care va fi MC, va anunţa momentele în această ordine: Infernal Varanne, concert CTC, aprinderea luminiţelor de Crăciun şi, la final, concertul VUNK.

Dacă tot te duci acolo, uită-te şi pentru cadourile de Crăciun. Nu vrei să le cauţi în Ajun, nu? La Sun Plaza deja ninge cu oferte!

Sursa foto: colourbox.comRecente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg