Cea mai mare instalaţie de Crăciun, într-un mall din Bucureşti

1 78170 original jpg jpeg

Ştiai că cea mai mare instalaţie de Crăciun indoor (de interior) din Europa se află în Bucureşti? Are peste 500.000 de beculeţe, se află în Sun Plaza şi va fi aprinsă pe 16 noiembrie!

Dacă îţi plac sărbătorile de iarnă, acolo e de tine! Mai ales că totul se întâmplă în cadrul unui eveniment care adună foarte multă lume, părinţi cu copii, adolescenţi veniţi cu gaşca, tineri îndrăgostiţi.

Până la momentul în care cele peste 500.000 de luminiţe vor fi aprinse, vei primi un aperitiv de adrenalină: Globe of Death! Trei acrobaţi motociclişti vor intra într-un glob de oţel pentru a sfida legile fizicii, dând ture în viteză. Infernal Varanne este una din trupele care se încumetă să facă aşa ceva şi vine la Bucureşti pentru o demonstraţie de curaj nebun care o să îţi taie răsuflarea şi pe care nu o să o uiţi prea uşor.

Evenimentul cuprinde şi două concerte – CTC pentru toţi adolescenţii înnebuniţi după hip hop şi VUNK pentru toţi îndrăgostiţii, de la apariţia lui ”Lângă inima mea vine inima ta” până la hitul recent ”Îmbrăcaţi sau goi”.

Ai 500.000 de motive şi trei momente memorabile să ajungi pe 16 noiembrie la Sun Plaza pe Esplanada Sud. Evenimentul începe la orele 19.00, iar Şurubel, care va fi MC, va anunţa momentele în această ordine: Infernal Varanne, concert CTC, aprinderea luminiţelor de Crăciun şi, la final, concertul VUNK.

Dacă tot te duci acolo, uită-te şi pentru cadourile de Crăciun. Nu vrei să le cauţi în Ajun, nu? La Sun Plaza deja ninge cu oferte!

Sursa foto: colourbox.com



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg