Cea mai recentă versiune de WhatsApp va funcţiona şi pe maşinile cu Apple CarPlay

1 79745 original jpg jpeg

WhatsApp este cea mai populară aplicaţie de chat pe care o folosim în acest moment. Mai mult de un miliard de oameni din 180 de ţări folosesc WhatsApp pentru a ţine legătura cu prietenii şi familia, oricând şi oriunde. WhatsApp este gratuit şi oferă posibilitatea de a trimite mesaje şi de a apela într-un mod simplu şi securizat, opţiuni disponibile pe toate telefoanele din întreaga lume.

Cea mai recentă aplicaţie de Whatsapp va fi disponibilă şi pe maşinile cu Apple CarPlay. La bază, Apple CarPlay este o interfaţă care preia caracteristicile pe care doreşti să le utilizezi în timpul şofatului şi le pune în afisajul maşinii.Cea mai recentă versiune de WhatApp se reflectă în notificări de tip push pe ecranul din maşină cu conţinutul mesajului. Dacă ai varianta 2.18.2 a programului, WhatsApp se va afişa ca o aplicaţie în panoul CarPlay, iar mesajele îţi vor fi sincronizate, atâta timp cât eşti conectat cu telefonul la maşină. Siri te va notifica atunci când primeşti un mesaj nou şi se va oferi să-ţi citească respectivul text.

Configurarea serviciului CarPlay

- Asigură-te că maşina ta sau sistemul tău audio acceptă CarPlay.

- Conectează dispozitivul iPhone la portul USB pentru CarPlay. Este posibil ca portul USB să fie indicat printr-o pictogramă CarPlay sau smartphone. Dacă ecranul principal CarPlay nu apare, selectează sigla CarPlay de pe afişajul maşinii.

- Dacă maşina ta acceptă CarPlay prin cablu, conectează-ţi dispozitivul iPhone la portul USB al maşinii. Este posibil ca portul USB să fie indicat printr-o pictogramă CarPlay sau smartphone.

- Dacă maşina ta acceptă CarPlay wireless, ţine apăsat butonul de comandă vocală de pe volan pentru a configura CarPlay. Sau asigură-te că maşina se află în modul de asociere wireless sau Bluetooth.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg