Cel mai rapid Pagani e un avion

1 77199 original jpg jpeg

Divizia de design de la Mercedes a realizat orice de la elicoptere la apartamente şi yacht-uri. Şi Porsche are o ambarcaţiune, la fel ca Aston Martin. Pagani nu putea rămâne pe dinafară, aşa că brand-ul şi-a realizat propriul interior de avion.

Orice producător auto de lux se implică şi în domeniul nautic sau în aviaţie. Aşa a făcut, evident, şi Pagani. Aeronava cu interior desenat de designerii italieni se numeşte Infinito şi îi aparţine chiar lui Horacio Pagani, fondatorul argentinian al brand-ului auto. Este un avion Airbus ACJ319neo jet cu 8 locuri şi, pentru că maşinile companiei sunt exotice, extravagante şi scandalos de rapide şi exclusiviste, avionul nu putea fi altfel.

Exact ca un Huayra, Infinito foloseşte materiale compozite uşoare, cum ar fi carbon şi carbon-titan, în fuselajul avionului, în cele opt scaune ale pasagerilor, în mese şi în structura pereţilor interiori.

Iar asemănările cu Huayra nu se opresc aici. Există, la interior tipul de iluminare cu LED “cromoterapie”, iar butoanele şi comutatoarele sunt realizate din aluminiu. Tot ce atingi e din materiale preţioase, iar pielea crem este pe listă. Dar la bordul avionului ai ceva ce nu poţi avea în maşină. Un tavan “sky ceiling”, pe care este proiectat tot ce se întâmplă afară, indiferent de momentele zilei.Recente

Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Jennifer Lopez jpeg
Shania Twain la aproape 60 de ani jpg
caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg