Cel mai tare showroom Porsche e în vârful Alpilor

1 79981 original jpg jpeg

Porsche şi-a deschis cel mai spectaculos showroom dintre cele aproximativ 700 pe care le are în lume. Unul tocmai în vârful unui munte din Alpii Francezi, care a primit o singură maşină: un Porsche Cayenne.

Un dom de sticlă a fost ridicat pe vârful muntelui, la aproximativ 2200 de metri altitudine. Este “pop-up store”-ul aflat la cea mai mare înălţime, la doar o aruncătură de băţ de restaurantul Rok din staţiunea Meribel. Dacă numele vi se pare cunoscut, trebuie să ştiţi că este staţiunea în care legendarul Michael Schumacher a suferit accidentul care l-a lăsat paralizat acum 4 ani.

O domnişoară hostess şi un expert în produsele Porsche sunt zilnic acolo, în domul de sticlă de la peste 2000 de metri, pentru a răspunde întrebărilor celor interesaţi şi pentru a programa teste cu maşinile solicitate. Nu de-a lungul pârtiei de schi, ci pe drumuri montane, pentru a verifica manevrabilitatea vehiculelor cu patru uşi. Pe lista maşinilor disponibile se află Porsche Macan, Cayenne şi noul Panamera Sport Turismo.

Globul de sticlă este construit pentru a face faţă intemperiilor. Căderi masive de zăpadă, temperaturi de până la 25 de grade Celsius şi vânturi de până la 160 km/h nu pot afecta construcţia. Nu a fost deloc uşor ca globul transparent să ajungă pe vârful muntelui. Organizatorii l-au adus acolo cu elicopterul, iar SUV-ul a fost tractat pe zăpadă de snowmobile.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg