Cele mai frumoase tatuaje pentru femei

1 61580 original jpg jpeg

Tatuajele reprezintă pentru fiecare ceva aparte. Momentul în care te tatuezi este ceva unic, ştiind că vei rămâne cu el pentru toată viaţa. Aşa că trebuie să alegi unul dintre cele mai frumoase tatuaje, de care să te bucuri mereu.

Fiecare tatuaj reprezintă ceva mai profund,nu numai dorinţa de a schimba ceva la tine sau dorinţa de a înfrumuseţa trupul mai mult.Iată câteva idei de tatuaj,printre cele mai frumoase tatuaje pentru femei,simple şi de dimensiuni potrivite,dacă eşti nehotărâtă în privinţa alegerii tatuajului tău.

Cele mai frumoase tatuaje pentru femei-dreamcatcher

O idee excelentă şi frumoasă de tatuaj este un dreamcatcher (prinzător de vise),care este un simbol semnificativ,mai ales în cultura nativă americană. Acesta este un filtru,care prinde visele rele ca într-o pânză de păianjen şi lasă doar visele frumoase să se strecoare în mintea ta. Merge foarte frumos tatuat după ureche,între omoplaţi,pe gamba piciorului sau chiar pe încheietura mâinii.

Cele mai frumoase tatuaje pentru femei – motto-ul vieţii tale

Dacă ai vreun moto favorit şi îţi place să îl împărtăşeşti,poţi să alegi să-l tatuezi,în orice limbă,cu un scris mic elegant. Fie că îl tatuezi pe spate pe un omoplat,fie că îl tatuezi pe coaste sau chiar pe claviculă (şi arată foarte sexy),  scrisul mic ca tatuaj are un efect excelent.

Cele mai frumoase tatuaje pentru femei – fluturele,simbolul metamorfozei

Tatuajul unui fluture va rămâne mereu la modă,deoarece fluturele simbolizează metamorfoza,schimbarea,renaşterea şi frumuseţea.

În tradiţia japoneză fluturele este văzut ca reprezentând sufletul cuiva. Iar cuvântul fluture în greacă mai înseamnă şi suflet.

Iar pentru chinezi a vedea doi fluturi zburând împreună este simbolul dragostei supreme. Deci,dacă eşti o fire mai sensibilă şi îţi doreşti un tatuaj pe măsură,fluturele poate fi o idee potrivită.

Cele mai frumoase tatuaje pentru femei – simboluri muzicale

Simbolurile muzicale sunt foarte frumoase şi se potrivesc excelent dacă aitalent la muzică sau îţi place să cânţi. Muzica este o limbă universală,este peste tot şi ne umple de emoţii de fiecare dată. Este simbolul forţei universale pentru că are puterea să ne mişte pe toţi în profunzime. Poţi să îţi tatuezi ceva mai mic pe degete,pe gât sau oriunde crezi că ar arăta bine.

3df9c475cb3fbf437e52f605b78724d6 jpg jpeg

Cele mai frumoase tatuaje pentru femei – semnul infinitului

Semnul infinitului poate fi extrem de semnificativ,dar şi foarte elegant. Infinitul ca tatuaj poate însemna dragoste eternă,viaţă eternă şi chiar renaştere eternă.

Simbolul infinitului este simplu şi frumos,poate fi înfrumuseţat şi cu alte semne sau scris.

De exemplu semnul infinitului împreună cu o pană şi un cuvânt scris poate însemna că ţi-ai tatuat cuvântul care te reprezintă cel mai bine.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg