Cele mai frumoase tatuaje pentru femei

1 61580 original jpg jpeg

Tatuajele reprezintă pentru fiecare ceva aparte. Momentul în care te tatuezi este ceva unic, ştiind că vei rămâne cu el pentru toată viaţa. Aşa că trebuie să alegi unul dintre cele mai frumoase tatuaje, de care să te bucuri mereu.

Fiecare tatuaj reprezintă ceva mai profund,nu numai dorinţa de a schimba ceva la tine sau dorinţa de a înfrumuseţa trupul mai mult.Iată câteva idei de tatuaj,printre cele mai frumoase tatuaje pentru femei,simple şi de dimensiuni potrivite,dacă eşti nehotărâtă în privinţa alegerii tatuajului tău.

Cele mai frumoase tatuaje pentru femei-dreamcatcher

O idee excelentă şi frumoasă de tatuaj este un dreamcatcher (prinzător de vise),care este un simbol semnificativ,mai ales în cultura nativă americană. Acesta este un filtru,care prinde visele rele ca într-o pânză de păianjen şi lasă doar visele frumoase să se strecoare în mintea ta. Merge foarte frumos tatuat după ureche,între omoplaţi,pe gamba piciorului sau chiar pe încheietura mâinii.

Cele mai frumoase tatuaje pentru femei – motto-ul vieţii tale

Dacă ai vreun moto favorit şi îţi place să îl împărtăşeşti,poţi să alegi să-l tatuezi,în orice limbă,cu un scris mic elegant. Fie că îl tatuezi pe spate pe un omoplat,fie că îl tatuezi pe coaste sau chiar pe claviculă (şi arată foarte sexy),  scrisul mic ca tatuaj are un efect excelent.

Cele mai frumoase tatuaje pentru femei – fluturele,simbolul metamorfozei

Tatuajul unui fluture va rămâne mereu la modă,deoarece fluturele simbolizează metamorfoza,schimbarea,renaşterea şi frumuseţea.

În tradiţia japoneză fluturele este văzut ca reprezentând sufletul cuiva. Iar cuvântul fluture în greacă mai înseamnă şi suflet.

Iar pentru chinezi a vedea doi fluturi zburând împreună este simbolul dragostei supreme. Deci,dacă eşti o fire mai sensibilă şi îţi doreşti un tatuaj pe măsură,fluturele poate fi o idee potrivită.

Cele mai frumoase tatuaje pentru femei – simboluri muzicale

Simbolurile muzicale sunt foarte frumoase şi se potrivesc excelent dacă aitalent la muzică sau îţi place să cânţi. Muzica este o limbă universală,este peste tot şi ne umple de emoţii de fiecare dată. Este simbolul forţei universale pentru că are puterea să ne mişte pe toţi în profunzime. Poţi să îţi tatuezi ceva mai mic pe degete,pe gât sau oriunde crezi că ar arăta bine.

3df9c475cb3fbf437e52f605b78724d6 jpg jpeg

Cele mai frumoase tatuaje pentru femei – semnul infinitului

Semnul infinitului poate fi extrem de semnificativ,dar şi foarte elegant. Infinitul ca tatuaj poate însemna dragoste eternă,viaţă eternă şi chiar renaştere eternă.

Simbolul infinitului este simplu şi frumos,poate fi înfrumuseţat şi cu alte semne sau scris.

De exemplu semnul infinitului împreună cu o pană şi un cuvânt scris poate însemna că ţi-ai tatuat cuvântul care te reprezintă cel mai bine.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg