Cele mai frumoase tendinţe în modă pentru primăvară

1 80074 original jpg jpeg

Direct de pe podiumurile marilor case de modă, cele mai frumoase tendinţe în materie de haine îţi pot întregi garderoba. Alege-le pe cele care ţi se potrivesc stilului şi personalităţii tale!

Piese strălucitoare

Rochiile, topurile, pantalonii sau jachetele cu paiete reprezintă una dintre cele mai importante tendinţe ale acestei primăveri. Le poţi purta în combinaţii elegante sau, dacă îţi doreşti să fii extrem de îndrăzneaţă, le poţi asocia cu piese de zi, simple, paietele devenind astfel vedetele ţinutei.

paiete 2 jpg jpeg

Culori pastelate

rochie pastel jpg jpeg

Când te gândeşti la zilele însorite de primăvară, le asociezi în mod automat cu o paletă cromatică în nuanţe de pastel. Rozul, galbenul lămâie sau movul liliac sunt culorile care vor face furori lunile care urmează. Poţi combina culorile între ele pentru o apariţie greu de trecut cu vederea, iar pentru un efect de alungire, poţi purta aceeaşi nuanţă din cap până-n picioare.

Dungi şi iar dungi

rochii cu dungi jpg jpeg

S-au purtat, se poartă şi cu siguranţă se vor mai purta şi de acum înainte. În funcţie de conformaţia pe care o ai, alege haine imprimate cu dungi orizontale (doar dacă eşti foarte slabă), în rest, cele mai potrivite sunt cele poziţionate pe verticală, deoarece dau senzaţia de alungire şi de subţiere a corpului. Pentru un efect clasic, mergi pe combinaţiile dintre nonculori, iar dacă ai o fire mai nonconformistă, alege dungile colorate.

Jeanşi eleganţi

1 Jeansi eleganti jpg jpeg

Chiar dacă îi porţi deseori în combinaţii sport, aleşi cu un croi elegant pot alcătui o ţinută de efect împreună cu o cămasă elegantă şi un sacou cambrat. Printre cele mai apreciate modele se numără blugii cu imprimeuri pictate, cei uşor evazaţi sau cu aplicaţii preţioase. Pentru a da o tuşă de eleganţă ţinutei, poartă-i întotdeauna cu tocuri, care vor alungi frumos piciorul.

Franjuri

rochie cu franjuri jpg jpeg

Îndrăgite şi în colecţiile anterioare, franjurile sunt aduse în prim-plan şi primăvara aceasta. Cuceresc prin feminitatea şi senzualitatea pe care o dau ţinutei, încât nu ai cum să le ignori. Ai grijă, totuşi, unde şi în ce fel sunt amplasate pentru a nu crea un volum neplăcut la nivelul corpului.

:



Recente

Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg