Cele mai frumoase tendinţe în modă pentru primăvară

1 80074 original jpg jpeg

Direct de pe podiumurile marilor case de modă, cele mai frumoase tendinţe în materie de haine îţi pot întregi garderoba. Alege-le pe cele care ţi se potrivesc stilului şi personalităţii tale!

Piese strălucitoare

Rochiile, topurile, pantalonii sau jachetele cu paiete reprezintă una dintre cele mai importante tendinţe ale acestei primăveri. Le poţi purta în combinaţii elegante sau, dacă îţi doreşti să fii extrem de îndrăzneaţă, le poţi asocia cu piese de zi, simple, paietele devenind astfel vedetele ţinutei.

paiete 2 jpg jpeg

Culori pastelate

rochie pastel jpg jpeg

Când te gândeşti la zilele însorite de primăvară, le asociezi în mod automat cu o paletă cromatică în nuanţe de pastel. Rozul, galbenul lămâie sau movul liliac sunt culorile care vor face furori lunile care urmează. Poţi combina culorile între ele pentru o apariţie greu de trecut cu vederea, iar pentru un efect de alungire, poţi purta aceeaşi nuanţă din cap până-n picioare.

Dungi şi iar dungi

rochii cu dungi jpg jpeg

S-au purtat, se poartă şi cu siguranţă se vor mai purta şi de acum înainte. În funcţie de conformaţia pe care o ai, alege haine imprimate cu dungi orizontale (doar dacă eşti foarte slabă), în rest, cele mai potrivite sunt cele poziţionate pe verticală, deoarece dau senzaţia de alungire şi de subţiere a corpului. Pentru un efect clasic, mergi pe combinaţiile dintre nonculori, iar dacă ai o fire mai nonconformistă, alege dungile colorate.

Jeanşi eleganţi

1 Jeansi eleganti jpg jpeg

Chiar dacă îi porţi deseori în combinaţii sport, aleşi cu un croi elegant pot alcătui o ţinută de efect împreună cu o cămasă elegantă şi un sacou cambrat. Printre cele mai apreciate modele se numără blugii cu imprimeuri pictate, cei uşor evazaţi sau cu aplicaţii preţioase. Pentru a da o tuşă de eleganţă ţinutei, poartă-i întotdeauna cu tocuri, care vor alungi frumos piciorul.

Franjuri

rochie cu franjuri jpg jpeg

Îndrăgite şi în colecţiile anterioare, franjurile sunt aduse în prim-plan şi primăvara aceasta. Cuceresc prin feminitatea şi senzualitatea pe care o dau ţinutei, încât nu ai cum să le ignori. Ai grijă, totuşi, unde şi în ce fel sunt amplasate pentru a nu crea un volum neplăcut la nivelul corpului.

:Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg