Cele mai noi modele de vopsea de păr

1 73119 original jpg jpeg

Te întrebi care este ultima modă în materie de produse care colorează părul? Ei bine, la fel ca modelul bio ce pare că a cuprins întreaga lume, a apărut pe piaţă un produs menit să ofere strălucire părului, fără a influenţa nuanţa lui naturală. În plus, vopseaua acţionează ca o mască hidratantă, deoarece hrăneşte firul de păr.

Efectul unei măşti de păr durează în mod normal o săptămână,cel mult două. Pe de altă parte,efectul acestui produs durează şi jumătate de an. Ai la dispoziţie aşadar o vopsea care satisface două nevoi:pe de o parte,oferă luminozitate şi scoate în evidenţă culoarea naturală a părului,pe de altă parte,îl protejează împotriva factorilor de mediu şi-i oferă vitalitate.

Aplicarea acestui produs durează în medie 20 de minute. PH-ul acid,apropiat ca valoare de PH-ul firului de păr,acţionează ca un tratament asupra cuticulei,sigilând-o.

Produsul este ideal pentru colorarea părului sensibilizat,datorită efectului de refacere a suprafeţei fibrei capilare. În acelaşi timp,este bun şi pentru femeile care doresc doar un plus de strălucire şi luminozitate pentru părul lor,fără modificarea culorii naturale. Vopseaua de păr Dialight,de la L’oreal,nu conţine amoniac şi este destinată exclusiv utilizării în saloanele de coafură.

6a3859b976cff4bb5cd3a05e31801221 jpg jpeg

Tot din categoria bio,dar având un alt concept la bază,sunt şivopselurile din ingrediente naturale,cum sunt cele pe bază de henna. Din păcate,astfel de vopseluri nu sunt o soluţie pentru persoanele cu păr alb şi rezistă puţin timp pe podoaba capilară,însă nu sunt la fel de toxice.

290e88ada080eb8a7a0a27b0baa63d35 jpg jpeg


Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg