Centenarul Marii Uniri, sărbătorit cu mâncare tradiţională şi multe premii la Atelierul „Click! Poftă bună!“

dezbracatu click pofta buna jpeg

Unul dintre cei mai apreciaţi tineri chefi din ţară – Toma Ioan Cosmin –, preparate tradiţionale reinterpretate, mulţi gurmanzi şi pasionaţi de gătit, mâncare bună şi voie bună: toate acestea au fost ingredientele Atelierului Meniul Centenarului, organizat de revista „Click! Poftă bună!“, miercuri, 21 noiembrie, la Hub Design din Bucureşti.

Ca într-o legendă a meşterului Manole în variantă modernă, reinterpretată şi ea într-un Bucureşti rece şi ploios, vremea capricioasă nu i-a putut ţine în casă pe cei peste 100 de invitaţi ai evenimentului: cititori ai revistei „Click! Poftă bună!“, jurnalişti, sponsorii Atelierului: Rama, Heinner şi cooking by Heinner, EPACK, Bella, Patria Bank, precum şi partenerii HubDesign, Phoenicia Grand Hotel, Microgreens delicioasa cafea de la Dose Café, dar şi photosnacks. Mulţumim lui Tedi pentru produsele gustoase dăruite copiilor din trupa AS.

În atmosferă relaxată şi intimă de la Hub Design (unul dintre cele mai primitoare spaţii de evenimente din Bucureşti), „condimentată“ cu glumele lui Dezbrăcatu’, care a fost gazda serii, participanţii au asistat la demonstraţia culinară oferită de chef Toma. Acesta a gătit, cu ajutorul electrocasnicelor Hainner şi ustensilelor Cooking by Heinner, două preparate inedite, culese din zona sa de origine, Alba Iulia.

Mai exact, pateul de Alba, un delicios antreu din ficăţei de pui, reinterpretat, aromatizat cu palincă de pere, şi Prăjitura Cetăţii, un desert fin şi aromat, făcut cu Rama Maestro şi multă ciocolată. Totodată, chef Toma a preparat din foitajul Bella ştrudele cu ciuperci, un antreu rapid, uşor de făcut şi potrivit în orice situaţie, mai ales pentru că plăcintele Bella nu necesită decongelare, iar acest lucru înseamnă timp câştigat.

Toma şi Dezbrăcatu’ au trecut apoi de cealaltă parte a „baricadei“, au degustat zece prăjituri preparate de cititoarele „Click! Poftă bună!“ cu Rama Maestro şi au ales trei deserturi câştigătoare: Tort Pricomigdală – locul 1 (realizat de Georgeta Dobrin), prăjitură Cranţ – locul 2 (preparată de Gabriela Stoichiţă) şi Tort cu trei mouse-uri – locul 3 (făcut de Carla Bătrînu). Acestea nu au fost singurele câştigătoare ale serii, căci EPACK a premiat încă 10 gospodine cu produse necesare în orice orice bucătărie: bureţi de vase, lavete, folii aluminiu, folii copt sau pungi alimentare,

Micuţii căluşari din trupa de dans AS, de la Palatul Naţional al Copiilor, i-au încântat pe cei prezenţi la Atelierul Meniul Centenarului cu un moment artistic deosebit.

Iată câteva fotografii de la eveniment:

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image


Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg