Centenarul Marii Uniri, sărbătorit cu mâncare tradiţională şi multe premii la Atelierul „Click! Poftă bună!“

dezbracatu click pofta buna jpeg

Unul dintre cei mai apreciaţi tineri chefi din ţară – Toma Ioan Cosmin –, preparate tradiţionale reinterpretate, mulţi gurmanzi şi pasionaţi de gătit, mâncare bună şi voie bună: toate acestea au fost ingredientele Atelierului Meniul Centenarului, organizat de revista „Click! Poftă bună!“, miercuri, 21 noiembrie, la Hub Design din Bucureşti.

Ca într-o legendă a meşterului Manole în variantă modernă, reinterpretată şi ea într-un Bucureşti rece şi ploios, vremea capricioasă nu i-a putut ţine în casă pe cei peste 100 de invitaţi ai evenimentului: cititori ai revistei „Click! Poftă bună!“, jurnalişti, sponsorii Atelierului: Rama, Heinner şi cooking by Heinner, EPACK, Bella, Patria Bank, precum şi partenerii HubDesign, Phoenicia Grand Hotel, Microgreens delicioasa cafea de la Dose Café, dar şi photosnacks. Mulţumim lui Tedi pentru produsele gustoase dăruite copiilor din trupa AS.

În atmosferă relaxată şi intimă de la Hub Design (unul dintre cele mai primitoare spaţii de evenimente din Bucureşti), „condimentată“ cu glumele lui Dezbrăcatu’, care a fost gazda serii, participanţii au asistat la demonstraţia culinară oferită de chef Toma. Acesta a gătit, cu ajutorul electrocasnicelor Hainner şi ustensilelor Cooking by Heinner, două preparate inedite, culese din zona sa de origine, Alba Iulia.

Mai exact, pateul de Alba, un delicios antreu din ficăţei de pui, reinterpretat, aromatizat cu palincă de pere, şi Prăjitura Cetăţii, un desert fin şi aromat, făcut cu Rama Maestro şi multă ciocolată. Totodată, chef Toma a preparat din foitajul Bella ştrudele cu ciuperci, un antreu rapid, uşor de făcut şi potrivit în orice situaţie, mai ales pentru că plăcintele Bella nu necesită decongelare, iar acest lucru înseamnă timp câştigat.

Toma şi Dezbrăcatu’ au trecut apoi de cealaltă parte a „baricadei“, au degustat zece prăjituri preparate de cititoarele „Click! Poftă bună!“ cu Rama Maestro şi au ales trei deserturi câştigătoare: Tort Pricomigdală – locul 1 (realizat de Georgeta Dobrin), prăjitură Cranţ – locul 2 (preparată de Gabriela Stoichiţă) şi Tort cu trei mouse-uri – locul 3 (făcut de Carla Bătrînu). Acestea nu au fost singurele câştigătoare ale serii, căci EPACK a premiat încă 10 gospodine cu produse necesare în orice orice bucătărie: bureţi de vase, lavete, folii aluminiu, folii copt sau pungi alimentare,

Micuţii căluşari din trupa de dans AS, de la Palatul Naţional al Copiilor, i-au încântat pe cei prezenţi la Atelierul Meniul Centenarului cu un moment artistic deosebit.

Iată câteva fotografii de la eveniment:

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image


Recente

Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Heidi Klum  foto   Shutterstock jpg
Snapinst app 476868274 18263160487262401 4026049491872694687 n 1080 jpg
Diabetul a facut o mai puternica  Sursa foto arhiva personala jpeg
shutterstock 2427252529 jpg
Elizabeth Taylor, Richard Burton   Cleopatra jpg
Teddi Mellencamp  foto   Shutterstock jpg
WhatsApp Image 2025 02 06 at 20 58 17 (2) jpeg
Liam Payne, Maya Henry  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  foto   Shutterstock jpg
Jane Seymour, Christopher Reeve  sursa foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2348107513 jpg
Snapinst app 140740023 113607577338054 4686590227810108624 n 1080 jpg
Justin Bieber  foto   Shutterstock jpg
Shannon Doherty, Jason Priestley  foto   Shutterstock jpg
Denzel Washington  forto   Shutterstock jpg
shutterstock 1396778771 jpg
shutterstock 1591421650 jpg
Khloe Kardashian  sursa foto   Instagram jpg
Angelina Jolie  foto   Shutterstock jpg