Chef Florin Dumitrescu şi medicul nutriţionist Mihaela Bilic demonstrează importanţa măsurii în toate în cadrul unui eveniment inedit NESCAFÉ

1 59469 original jpg jpeg

Trăim într-un ritm alert, având zilnic termene limită şi întâlniri.

Uneori,pentru a face toate aceste lucruri,pierdem ore de somn,sărim peste mese importante sau renunţăm să mai facem sport,toate acestea răsfrângându-se implicit asupra sănătăţii noastre. Şi totuşi... Cum putem să ducem la bun sfârşit activităţile unei zile obişnuite,fără a ne da peste cap organismul? Cum putem să avem un stil de viaţă echilibrat?

NESCAFÉ a arătat în cadrul unui eveniment inedit,ai cărui invitaţi speciali au fost Chef Florin Dumitrescu şi medicul nutriţionist Mihaela Bilic,că răspunsurile la aceste întrebări sunt mai simple decât am fi crezut,un rol esenţial în menţinerea unui stil de viaţă sănătos avându-l păstrarea măsurii în toate.

NESCAFÉ este un susţinător al unui stil de viaţă echilibrat şi al alegerilor sănătoase. Astfel,este important pentru noi ca iubitorii de cafea să ştie care este recomandarea noastră pentru prepararea unei căni de cafea solubilă 100% naturală,pentru ca ei să se poată bucura de toate beneficiile pe care ea le oferă,a declarat Ovidiu Tunaru,Country Business Manager Nestle Romania.

În cadrul evenimentului – NESCAFÉ – Măsură în toate,cei doi invitaţi au oferit o imagine de ansamblu asupra moderaţiei,privind-o din perspective diferite şi în acelaşi timp complementare,demonstrând de ce este esenţială atât din punct de vedere nutriţional,al beneficiilor asupra sănătăţii,cât şi al plăcerii gustului. Astfel,Chef Florin Dumitrescu a realizat o demonstraţie spectaculoasă,pentru toate gusturile,menită sa ilustreze cât de important este să respectăm măsura în domeniul culinar.

 Gătitul este atât o artă,cât şi o ştiinţă. Presupune atenţie la detalii şi,de asemenea,respectarea regulilor.Asta pentru că fiecare pas contează în procesul culinar,reflectându-se în gustul şi textura preparatului. Am acceptat provocarea primită de la NESCAFÉ,pentru că măsura este esenţială pentru a obţine un preparat delicios,fie că este vorba de o cană de cafea sau de un desert. Pentru a demonstra cât de importantă este precizia în bucătărie,am pregătit o cremă de mascarpone cu mousse de ciocolată,crumble,sos de cafea şi jeleu de cafea în două moduri diferite – respectiv,urmând paşii din reţetă şi fără a respecta măsurile recomandate. Diferenţa dintre cele două deserturi,în ceea ce priveşte gustul şi aspectul,a fost cât se poate de evidentă,a declarat Chef Florin Dumitrescu.

8c48eaa780eb3839743fb4c1bde9a906 jpg jpeg

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a vorbit despre importanţa echilibrului pentru sănătatea noastră şi cum el poate fi obţinut prin a avea o măsură în toate – sport,nutriţie sau muncă. Ea a explicat că trebuie să oferim atenţie alimentelor pe care le consumăm,deoarece,pentru a funcţiona în parametrii normali,corpul uman are nevoie de o anumită cantitate de nutrienţi. Parte a unui stil de viaţă echilibrat este şi consumul de cafea solubilă 100% naturală. În cazul cafelei solubile,ca şi în cazul celei măcinate,există o măsură care ar trebui respectată,pentru a ne putea bucura de toate beneficiile pe care ea le oferă.

Care este recomandarea de preparare a unei căni de cafea solubilă 100% naturală?Primul pas în obţinerea unei cafele solubile cu gust bun este prepararea corectă. Recomandarea NESCAFÉ este ca o cană de cafea să fie preparată cu 2 linguriţe de cafea solubilă (3.5 grame) la 150 ml de apă potabilă. Prin consumul cafelei astfel preparată organismul tău poate obţine beneficiile oferite.

bae858c9439fed08130d6b9a29e21a72 jpg jpeg

De-a lungul timpului,a apărut mitul conform căruia cafeaua solubilă e mai tare decât cafeaua măcinată. De fapt,studiile demonstrează contrariul,în condiţiile în care este preparată corect,adică să punem 2 linguriţe de cafea solubilă NESCAFÉ la 150 ml de apă. Cafeaua creşte capacitatea de memorare şi concentrare,îmbunătăţeşte performanţele fizice şi rezistenţa la efort,creşte tonusul organismului şi ne face mai „deştepţi”. Un stil de viaţă sănătos presupune măsură în toate,aşa că,pe lângă o alimentaţie echilibrată şi diversificată,consumul de cafea poate face parte din obiceiurile noastre zilnice,a declarat Mihaela Bilic,medic nutriţionist.

Asigură-te că ai un stil de viaţă sănătos şi echilibrat,păstrând mereu o măsură în toate. Iar pentru a te bucura de toate beneficiile pe care cafeaua solubilă 100% naturală le poate aduce organismului,prepar-o întotdeauna conform recomandărilor.

Despre NESCAFÉ

Cafeaua solubilă a fost inventată de Nestlé în 1938 şi a fost denumită NESCAFÉ,derivat din numele companiei Nestlé şi café. Astăzi,NESCAFÉ este cafeaua nr. 1 în lume,venind în întâmpinarea consumatorilor cu foarte multe varietăţi de produse pentru toate gusturile. 

Nestlé,la nivel global

Nestlé este lider mondial în industria alimentară,fiind prezent în 86 de ţări,cu un număr de 468 de fabrici şi 333.000 de angajaţi. Prin misiunea companiei "Good Food, Good Life",Nestlé îşi ia angajamentul de a îmbunătăţi calitatea vieţii consumatorilor în fiecare zi,în întreaga lume,oferindu-le o varietate de produse,ca parte dintr-un stil de viaţă echilibrat. 

Nestlé în România

Nestlé a intrat pe piaţa din România în 1995,în momentul de faţă având 1000 de angajaţi în Bucureşti şi în Timişoara,unde este localizată fabrica Nestlé.

În România,Nestlé este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa alimentară,cele mai multe dintre brand-uri fiind lideri în categorie (locul 1 sau 2 pentru majoritatea segmentelor în care este prezent).

Portofoliul Nestle Romania cuprinde o varietate de produse din diverse categorii,pentru a răspunde cererii consumatorilor:cereale pentru micul dejun pentru adulţi (Nestlé Fitness,Musli Clasic,Musli Tropical),pentru copii (Nesquik,Nesquik Alphabet,Nesquik Duo,Chocapic,Cheerios,Cookie Crisp,Cini Minis),pentru tineri adolescenţi (Lion),cât şi pentru toată familia (Corn Flakes şi Gold Flakes),precum şi batoane de cereale pentru copii (Nesquik,Cini Minis,Chocapic) şi batoane de cereale pentru adulţi (gama Nestlé Fitness şi gama Musli),băuturi (NESCAFÉ,Nesquik),divizia Nestlé Professional,dulciuri (JOE,Nesquik,Kit Kat,Lion,After Eight),îngheţată (Nestlé Ice Cream),produse culinare (Maggi),produse pentru sugari (Nestlé Nutrition) şi hrană pentru animale (Purina). Napolitanele JOE şi Nesquik,precum şi specialităţile de cafea NESCAFÉ 3in1 sunt produse în România,la fabrica din Timişoara.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg