Cinci paşi spre rochia de seară ideală

1 jessica oliveira yd3pkzvtaxy unsplash jpg jpeg

Care sunt lucrurile pe care ceilalţi, dar mai ales celelalte le observă la o rochie de seară? Fie că este afişată în magazin, fie că îşi face apariţia în cadrul unei petreceri, există câteva elemente care sunt remarcate pe loc. Coincidenţă sau nu, acestea pot fi cei cinci paşi pe care trebuie să îi faceţi atunci când vă alegeţi rochia de seară preferată.

Evenimentele nu mai sunt o certitudine, având în vedere schimbările tot mai dese în ceea ce priveşte permisiunea adunărilor publice şi private. Cu toate acestea, garderoba merită să rămână mereu în ton cu trendurile actuale. Indiferent de direcţiile care vin din partea creatorilor de modă, este important să vă alegeţi ţinutele care vă fac să vă simţiţi cel mai bine. Această stare se manifestă pe mai multe planuri: felul în care arătaţi şi confortul pe care vi-l poate aduce. Ambele trebuie bifate pentru orice ţinută, iar rochiile sunt cu atât mai importante din acest punct de vedere. Ştim foarte bine cât de greu este să ne alegem o rochie de seară potrivită pentru ocazie cât şi pentru tipul de corp pe care îl avem. Există totuşi o rochie de seară ce te poate scăpa de cheltuieli în plus, te poate salva atunci când eşti invitată la un eveniment neaşteptat şi te poate scuti de stresul de a alege o rochie de seară pentru că se potriveşte oricărei ocazii. Este vorba de rochia neagră, sau LBD, cum o mai numesc pe scurt englezii. Acest tip de rochie de seară nu ar trebui să lipsească din dressing-ul unei femei, reprezentând o investiţie de durată, deoarece acest tip de rochii, dacă sunt alese corect, nu se demodează niciodată. Dacă acest tip de rochie a devenit din ce în ce mai atractivă pentru dumneavoastră, iată cei cinci paşi pe care trebuie să-i faceţi pentru alegerea modelului ideal.

Prima impresie: culoarea atrage toate privirile. Asiguraţi-vă că este cea corectă!

Poate părea ciudat că vorbim despre culoare atunci când vorbim despre o rochie de seară neagră, pentru că ea ar trebui să fie, evident, neagră. Asiguraţi-vă în schimb că rochia pe care o alegeţi este cu desăvârşire neagră şi nu gri, gri închis, negru cărbune sau negru cu accente albe. Acestea nu intră în categoria LBD.

A doua impresie: rochia ce complimentează forma corpului dumneavoastră

Există o rochie de seară neagră potrivită pentru orice tip de corp. Indiferent de înălţimea, greutatea sau dimensiunile corpului tău, vei găsi o rochie potrivită de acest gen. Acest lucru se datorează şi faptului că negru este uşor de purtat, nu este pretenţios şi avantajează, în principiu, pe toată lumea. Asigură-te că te simţi confortabil în rochia pe care o alegi şi, de asemenea, că te avantajează, fiind atentă la zonele pe care tu le consideri ”problematice”.

A treia impresie: calitatea materialelor

Foarte important atunci când alegeţi o rochie de seară neagră este stilul acesteia şi materialul din care este realizată. Ştiu că poate părea tentant să achiziţionaţi o rochie care e ”la modă sezonul acesta”, dar fix aceast lucru vă explică de ce nu este neapărat un lucru bun. Aceste rochii pot fi la modă acest sezon, dar următorul? O LBD trebuie să fie o rochie elegantă, cu o croială cât de cât clasică, dintr-un material de calitate. Poţi opta pentru stofă, satin, mătase sau chiar bumbac.

A patra impresie: rochia care se mulează pe personalitatea dumneavoatră

Este normal ca atunci când îţi alegi o rochie de seară să se potrivească personalităţii tale, să fie ”pe stilul tău”. Este bine ca rochia pe care o porţi să îţi reflecte personalitatea, să fie pe gustul tău, pentru că atunci te vei simţi bine şi vei arăta, deci, la fel de bine. Însă ţine cont şi de stilul de viaţă pe care îl ai şi de evenimentele la care participi. Fiecare dintre acestea presupune un anumit nivel de eleganţă, iar cu rochia de seară potrivită, acesta poate fi redat prin accesorii. Vei putea participa la diferite evenimente, cu aceeaşi rochie, schimbând doar bijuteriile, pantofii şi poşeta. A cincea impresie: confortul sau rochia în care te simţi cel mai bine Este foarte posibil să repetăm acest punct, dar confortul este foarte important. Caută ca atunci când îţi alegi o rochie de seară neagră să poţi respira în ea. Sună amuzant? Multe din tre voi îşi vor da seama că este cu totul adevărat. Dacă nu poţi respira într-o rochie atunci când stai în picioare cu siguranţă nu vei putea respira nici când vei sta jos. Să nu mai vorbim despre faptul că nu vei putea mânca. Alege o mărime mai mare sau optează pentru un croi diferit, pentru că o rochie confortabilă îţi va da o stare de bine şi nu vei fi îngrijorată în mod constant despre cum arăţi.

Tu ce urmăreşti atunci când îţi alegi rochia ideală? Care pas este cel mai important pentru tine?Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg