Cinci tipuri de aplicaţii esenţiale pentru orice femeie

1 65439 original jpg jpeg

Smartphone-ul nu e doar un must have al acestor ani, ci poate fi şi cel mai bun aliat al tău. Chiar dacă nu eşti o expertă în materie de gadgeturi, poţi apela la numeroasele aplicaţii care îţi simplifică viaţa de zi cu zi, indiferent că este vorba despre cumpărături, slăbit sau schimbarea lookului. Aşadar, nu mai sta pe gânduri...

Coafura nouă,fără riscuri

Când eşti în căutarea unei noi coafuri,smartphone-ul te pot ajuta. Magazinele de aplicaţii sunt pline de software-uri ce îţi permit să încerci,virtual,noi coafuri. Tot ce trebuie să faci este să încarci o fotografie cu tine şi apoi să selectezi deferitele tunsori. Hairstyles,Instyle Hairstyle sau Hairstyle Lite sunt doar câteva dintre aplicaţiile pe care le poţi încerca fără a apela mai întâi la foarfecă.

Scapă de întâlnirile plictisitoare

De câte ori te-ai aflat în situaţia de a dori să fii sunată de cineva pentru a scăpa de o întâlnire,fie ea profesională sau amoroasă,plictisitoare? Bad Date Rescue este o aplicaţie pentru iPhone pe care o poţi seta ca telefonul tău să sune la o anumită oră şi astfel să poţi inventa o scuză pentru a încheia mai devreme o astfel de întâlnire.

Descoperă şi alte aplicaţii esenţiale pentru orice femeie AICI