Club Tefal: câştigi premii şi descoperi reţete savuroase

1 adrian hadean 1 jpg jpeg

Simţi că este loc de mai multă creativitate în bucătăria ta? Intră în Club Tefal şi lasă inspiraţia să mixeze arome pentru preparate unice. Redescoperă alături de Chef Adrian Hădean gustul autentic al delicateselor care îţi vor impresiona oaspeţii la masa de Paşte.

În Club Tefal fidelitatea este răsplătită

În luna aprilie, la înscrierea bonului fiscal care atestă achiziţionarea oricărui produs de bucătărie Tefal participant în campanie, primeşti 10 puncte extra, la validare, cu ajutorul cărora îţi poţi alege un alt produs tefal dintre-o listă publicată pe site-ul companiei.

Mai exact, dacă ai cumpărat orice electrocasnic Tefal din categoriile: aparate electrice de gătit, prepararea alimentelor & mic dejun, înregistrezi factura pe clubtefal.ro, iar când acumulezi numărul de puncte necesar, te poţi bucura de produsele dorite din catalogul disponibil pe site. De exemplu, dacă un participant a înscris un produs participant a cărui valoare cu TVA pe factura fiscală/bonul fiscal este de 200 de lei, participantul acumulează, în urma validării înscrierii, 20 de puncte în contul său. Participantul poate înscrie mai multe bonuri, dar nu mai mult de trei pe zi.

Găteşti ca un adevărat CHEF

Mesele de sărbători sunt prilej de voie bună alături de cei dragi. Tocmai de aceea, în Club Tefal găseşti reţete cu bunătăţi, care abia aşteaptă să fie savurate la masa de Paşte. Iar când vine vorba de cozonac,  Chef Adrian Hădean propune o reţetă cu un “ajutor” de nădejde: Masterchef Grande de la Tefal. Elegant, dar în acelaşi timp robust (corpul din metal şi kit de patiserie din aluminiu turnat de foarte bună calitate), cu o capacitate a bolului de până la 6.7 kg şi motor puternic de 1500W, acesta frământă mai repede şi mai bine. Fără prea mult efort, poţi pregăti un cozonac gustos.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg