Cu ce să te îmbraci toamna aceasta, în funcţie de zodie

1 76490 original jpg jpeg

Mereu te ghidezi după horoscop atunci când ai nevoie să cunoşti îndeaproape toate aspectele importante din viaţa ta: iubire, prietenie, bani, serviciu. Acum este timpul să te bazezi pe semnul tău astrologic şi când vine vorba de stilul vestimentar pe care să îl abordezi toamna aceasta!

Berbec

berbec0 png png

Femeile din zodia berbecului sunt energice, dornice de afirmare. În toamna aceasta, poartă haine şi accesorii care scot în evidenţă personalitatea ta îndrăzneaţă! Accesorizează-te cu cercei statement, cu pene sau cu ciucuri. Culoarea care se potriveşte cel mai bine firii tale pasionale este, evident, roşul! Poartă o jachetă albă de piele peste o bluză roşie!

Taur

taur0 png png

Taurii îşi doresc cel mai mult confort, iar acest lucru se vede şi în stilul lor vestimentar. Adori comoditatea, aşa că renunţă la skinny jeans şi poartă colanţi cu imprimeuri. Pune-ţi în evidenţă latura romantică cu un pulover pe gât. Culoarea care te pune în evidenţă cel mai bine este verdele, dar nu te feri şi de alte nuanţe asemănătoare! Trebuie să ai un palton khaki în garderoba ta!

Gemeni

gemeni0 png png

Gemenii iubesc aventura şi versatilitatea, aşa că „a experimenta” este sinonim cu „a se îmbrăca” pentru femeia din zodia gemeni. Inspiră-te din natură! Achiziţionează-ţi un palton arămiu, culoarea frunzelor tomnatice. Pentru că galben este culoara zodiei tale şi adori outfit-urile vibrante, poartă bluze galbene care îţi scot calităţile în evidenţă. Nu te feri de culori neon! Galben, verde, roz neon – toate sunt potrivite pentru tine!

Rac

rac0 png png

Femeile din zodiac rac sunt tandre şi foarte creative. Toamna adori căldura, cele mai potrivite haine pentru tine fiind paltoanele de blană. Creativitatea ta nu are margini, îţi place să faci combinaţii îndrăzneţe. Iubeşti contrastele, combinaţia de alb şi negru fiind alegerea vestimentară care te face să te simţi încrezătoare. Poartă o geacă de blană albă cu pantaloni din piele neagră. Pentru o pată de culoare, alege bluze cu imprimeuri florale.

Leu

leu0 png png

Femeile din zodia leu adoră să ţină pasul cu cele mai noi trenduri, să atragă atenţia cu hainele bine alese şi să emane energie pozitivă. Imprimeurile sunt ideale pentru tine! Floral, leopard, zebră, orice imprimeu te avantajeză! Îţi place să porţi accesorii din aur, dar mai mult decât strălucirea lor, le adori culoarea. Dacă vrei să atragi toate privirile auspra ta, alege o pălărie vintage într-o nuanţă aurie.

Fecioară

fecioara0 png png

Fecioarele sunt foarte organizate. Nu eşti adeptă a combinaţiilor vestimentare îndrăzneţe, nu vrei să rişti, îţi doreşti un outfit armonios. Vrei o ţinută perfectă, de aceea trebuie să alegi elemente vestimentare cu care nu vei da greş. Deşi majoritatea look-urilor tale sunt inspirate din natură, e timpul să compui o ţinută monocromă! Alege o bluză albă cu volane şi jeanşi de aceeaşi culoare! Pentru o pată de culoare, adaugă o eşarfă verde.

Balanţă

Balanţele sunt echilibrate şi carismatice. Iubeşti eleganţa, acest lucru fiind evident din atitudinea ta şi adori să evidenţiezi această trăsătură prin outfit-urile tale. Eşti inovatoare, adori combinaţiile vestimentare îndrăzneţe. În această toamnă, alege cizmele peste genunchi şi accesorizează-te cu o eşarfă subţire. Culorile pastelate ţi se potrivesc cel mai bine! Poartă bluze de culoare roz şi albastru deschis.

Scorpion

scorpion0 png png

Scorpionii au o latură misteriosă, dar sunt curajoşi. Îţi place să fii altfel, nu îţi pasă prea mult de opinia celorlalţi despre stilul tău. Pentru tine este important să te simţi confortabil în hainele pe care le porţi. Iubeşti atât de mult negrul, încât nu te fereşti să porţi această culoare din cap până-n picioare. Alege jeanşi şi pulover de culoare neagră, elementul central al ţinutei fiind geaca neagră din piele.

Săgetător

sagetator0 png png

Săgetătorii sunt entuziaşti şi optimişti. Eşti încrezătoare în toate alegerile tale, inclusiv în cele vestimentare. Toamna este anotimpul în care te poţi exprima prin vestimentaţie cel mai bine. Pui comoditatea şi căldura oferită de haine pe primul loc, aşa că blugii bootcut sunt ideali pentru tine. Alege un cardigan violet, deoarece această culoare te reprezintă, fiind asociată cu spiritualitatea.

Capricorn

capicorn0 png png

Capricornii iubesc stilul clasic şi elementele tradiţionale. Nu îţi asumi riscuri la capitolul vestimentaţie, te bazezi pe combinaţii clasice, cu care nu dai greş niciodată. Chiar dacă nu eşti adepta experimentelor vestimentare, toamna aceasta poţi fi îndrăzneaţă fără să ieşi din zona ta de confort! O ţinută double denim este perfectă pentru tine! Poartă o bluză în culoarea care te reprezintă, gri sau chiar o ie românească, iar peste, o jachetă din denim. Combină-le cu skinny jeans cu aspect uzat.

Vărsător

varsator0 png png

Vărsătorii adoră aventura şi noutatea. Îţi place să faci combinaţii originale, nu ai o problemă în a purta tocuri înalte cu un simplu tricou alb. Ai propriul stil, eşti inovatoare. Eşti încrezătoare indiferent de ce ai purta, iar complimentele nu sunt ţelul tău, ci un bonus. Poartă o tunică în culoarea ta favorită, albastru, cu colanţi negri. Adaugă un element-cheie ţinutei tale – o eşarfă cu imprimeuri îndrăzneţe!

Peşti

pesti0 png png

Peştii sunt persoane tandre, sentimentale şi de cele mai multe ori, timide. Modul în care te îmbraci reflectă starea ta de spirit din ziua respectivă. Adori comoditatea atât de mult, încât în unele zile, nu îţi mai pasă dacă îmbrăcămintea te reprezintă sau nu. Dar poţi avea un stil de invidiat şi cu efort minim! Combină o jachetă de aviator în culoarea ta preferată, verde deschis, cu boyfriend jeans. Accesorizează această ţinută cu o şapcă.

Colaje realizate cu polyvore.com



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg