Culori care se poartă în sezonul rece

1 65935 original jpg jpeg

Trebuie să recunosc că nu-mi place toamna, din cauza ploii. Dar, sunt frunzele toamna şi îmi place să merg pe jos prin frunze, care sunt în diverse nuanţe de maro, portocaliu, violet, galben şi roşu. Culorile pe care le au frunzele, pot fi surse de inspiraţie pentru culorile articolelor vestimentare pe care le îmbrăcăm.

Iată câteva nuanţe care se poartă în acest sezon:

Violet

Poate fi foarte uşor să porţi această culoare toamna şi iarna. Poţi opta pentru orice articol vestimentar care are această culoare,fie el bluză,o pereche de blugi,pulover,rochiţă sau chiar pantofi. Foloseşte-te de creativitate şi fă nişte combinaţii fantastice.

  

Galben

În cazul în care culoarea frunzei nu te poate inspira pentru a face unele lucruri interesante,atunci nu ştim ce vor. Toamna este un moment perfect din an pentru a fi creativă şi a amesteca culorile,pentru a face combinaţii deosebite. Ţinutele care se pot potrivi cu roşu,galben,verde,maro,violet şi portocaliu arată fabulos şi foarte elegant. Poţi alege orice haină de această culoare.

Roşu

Un cardigan,sacou şi vestă sunt piesele de care vei avea nevoie în această toamnă. Poţi experimenta cu piese de nuanţe ca portocaliu-verde,galben,violet,maro sau roşu. Când soarele este pe cer,poţi purta o vestă elegantă. Pentru un aspect office,o haină lungă poate fi alternativa perfectă,în timp ce pentru un look mai casual,poţi purta un sacou.

  Verde    

Aşa cum am spus,ar trebui să se poarte rochii,fuste şi pantaloni scurţi. Poţi potrivi aceste trei piese cu cizme până la genunchi. Dar,pulovere sunt un must-have! Puloverele de culoare portocaliu,galben,maro,roşu şi verde sunt la modă şi în plus,ţin de cald. Poţi adăuga,de asemenea culorile toamnei pentru ţinuta ta de zile reci,cu o eşarfă şi mănuşi.

1f6af85f94f51541973e590e66d5a8db jpg jpeg

Credite foto:www.fashiondivadesign.com



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg