Culori care se poartă la unghii în această toamnă

1 77364 original jpg jpeg

Ai intrat deja în starea acestui anotimp? Dacă eşti în căutarea unor modele de unghii care să se asorteze cu vremea de afară, ai nimerit bine! În această toamnă, la capitolul manichiură, se poartă nuanţele mate, modelele geometrice şi culorile pământului.

Andreea Haş, make-up artist Bottega Verde, a ales pentru tine 5 modele de unghii care se vor purta în sezonul de toamnă şi care te vor ajuta să fii în ton cu nuanţele specifice acestui anotimp.

1. Umbre de gri

Pe măsură ce se răceşte vremea, optează pentru nuanţe în tonuri reci de gri. Fără îndoială, aceste culori sunt un must-have pentru toamnă. Aceasta combinaţie perfect cremoasă de albastru, verde şi gri completează toate tonurile pielii. De la piatră rece până la negru, nuanţe de cărbune, unghiile gri sunt elegante şi contemporane, dar suficient de sofisticate pentru a vă duce de la birou la cină. Fie că optezi pentru o finisare lucioasă sau mată, această nuanţă este o alternativă ideală pentru sezonul rece.

Toamna aceasta optează pentru nuanţe nude

Dacă optezi pentru acest model de manichiură, cu siguranţă nu vei da greş niciodată, asortându-se la orice ţinută vei alege şi astfel vei avea mereu unghiile îngrijite, lucioase şi perfecte pentru orice moment al zilei.

„Manichiura nude va rămâne mereu la modă, fiind un simbol de delicateţe, romantică, ideală pentru femeile exuberanţe, îndrăgostite şi, în mod special pentru mirese. Să nu uităm şi de pedichiura nude, perfectă la orice pereche de sandale sau pantofi decupaţi care ne completează ţinuta. Dacă nu te afli printre norocoasele cu degete lungi, subţiri şi forma unghiei perfectă, manichiura nude te scoate din acesta încurcătură, adăugându-ţi un plus de elegantă, rafinament şi alungând estetic uşor unghia”, explică Andreea Haş.

2. Manichiura de toamnă în sclipiri aurii

Un must-have al sezonului este manichiura aurie. Trendul rose gold este oficial aici şi va rămâne întreaga perioadă rece. Efectul cromatic arată extraordinar de bine cu pielea bronzată. Acest model atrage atenţia oricui şi se potriveşte atât cu ţinutele casual, cât şi cu cele de seară.

3. Manichiura french reinterpretată pentru toamnă

„Manichiura french a fost, este şi va fi mereu la modă. Indiferent de ocazie, anotimp, vestimentaţie sau vârsta, cu acest tip de manichiură nu vei da greş niciodată. Întărind totodată unghiile şi creând un aspect uniform, acest lac de unghii auriu conferă o culoare care arată natural, corectând şi ascunzând liniile şi petele, pentru unghii frumoase, puternice şi cu un aspect sănătos încă de la prima aplicare” , precizează Andreea.

4. Albastru închis

Tendinţa acestui anotimp care a lovit sectorul vestimentar se îndreaptă şi spre capitolul unghii. Optează pentru lac de unghii-Gel Shine albastru strălucitor precum miezul nopţii că nuanţa pentru manichiură şi cu siguranţă vei stârni imaginaţia celor din jur!Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg