Cum a influenţat pandemia moda. Doina Levintza: „În perioadele complicate, moda devine mult mai colorată şi zgomotoasă”

1 thumbnail doina levintza jpg jpeg

Balmain, Marc Jacobs, Dior, Givenchy, Balenciaga, Prada, Saint Laurent, Fendi, Mugler sunt doar câteva dintre casele de modă şi creatorii care şi-au adaptat colecţiile şi stilul în perioada pandemiei. Cum s-a transformat moda în această perioadă şi ce influenţe au apărut?

„Moda se reinventează. Designerii devin mult mai curajoşi, coloraţi şi creativi. Cele mai importante tendinţe în modă pentru primăvara-vara 2021 par un răspuns firesc pentru această perioadă ciudată prin care trecem. Întotdeauna în perioadele complicate, moda devine mult mai colorată şi zgomotoasă. Şi parcă încearcă să ne facă să uitam, cel puţin pentru moment, de realitatea înconjurătoare”, punctează realizatoarea programului, creatoarea Doina Levintza. Aceasta revine din 13 februarie cu un nou sezon al emisiunii „Levintza prezintă”, la TVR 1, de la ora 11.00.

Dintre tendinţele pentru sezonul cald, Doina Levintza ne recomandă câteva, „cele care cred că vă pot influenţa sau vă pot ajuta să evoluaţi vestimentar”:

1. Costumul ultra relaxat - este o tendinţă care pare să răspundă la întrebarea: „cum ar putea să mai arate costumul „office” în lipsa biroului sau a mersului la muncă? Designerii propun o nouă formă de costum de business, mult mai relaxat şi colorat. Vom afla mai multe, la „Levintza prezintă”, de la TVR 1.

2. Volumele revin în atenţia noastră, iar hainele impresionează mult prin volumul umerilor în special. Se formează astfel o altă siluetă - impunătoare, în care mânecile bufante atrag atenţia.

3. Patchwork*-ul este o altă tehnică devenită extrem de populară mai ales în această perioadă. Idee care revine din anii trecuţi.

4. Anii '80 rămân în actualitate cu siluete minimaliste. Vom vedea rochii romantice cu mâneci bufante, rochii mini în nuanţe neon, trenciuri cu linii masculine, din diferite materiale. Se mai poartă cămăşi albe şi mix între un tricou supradimensionat, băgat în pantaloni scurţi cu talie înaltă.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg