Cum alegi fusta potrivită pentru tine

1 81204 original jpg jpeg

Chiar dacă o pereche de pantaloni va fi întotdeauna mai comodă, atunci când vrei să îţi pui în evidenţă feminitatea, fusta te va scoate din impas. Pentru a arăta minunat trebuie să o alegi cu grijă, ţinând cont de câteva criterii.

Ce model alegi

Până să-ţi achiziţionezi o fustă, probează modele diferite. În acest fel vei descoperi ce te avantajează şi ce nu. Dacă îţi plac mai multe modele, ţine cont că fusta creion te ajută să pari mai suplă şi poate fi purtată şi în combinaţii foarte elegante. Fusta tip A se pretează cel mai bine la interviuri sau la întâlniri formale, iar cea plisată la ieşirile romantice, deoarece îţi dă un aer romantic.

Contextul potrivit

Pentru un look îngrijit, este necesar să potriveşti lungimea, culoarea şi ţesătura fustei cu cea a bluzei alături de care o vei purta. De asemenea, ţine cont şi de context. Fusta trecută de genunchi, în culori închise te ajută să arăţi mai sobru, fiind perfectă pentru serviciu. Dacă vei opta pentru o fustă colorată, poate cu un print inedit, acest lucru îţi va permite să o porţi la petreceri sau la ieşiri care nu sunt neapărat formale.

Nicio mărime în plus sau în minus

Chiar dacă fusta pe care ai ales-o are un model frumos, dacă nu se aşează bine pe tine, întregul look va părea nereuşit. Dacă este prea mică va scoate în evidenţă chiar şi cel mai mic defect, iar dacă este într-o măsură mare, talia nu va fi bine definită şi nici nu

Accesorizează cu stil

Orice piesă vestimentară va arăta automat mai bine dacă ştii cum să o accesorizezi. De aceea, acordă atenţie chiar şi celor mai mici detalii. Poţi evidenţia o fustă simplă dacă o vei purta cu o pereche de balerini preţioşi sau cu o pereche de pantofi cu toc.



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg