Cum incluzi catifeaua în stilul casual

1 79314 original jpg jpeg

Catifeaua a fost considerată întotdeauna un simbol al luxului şi al nobilimii, articolele vestimentare fiind îmbrăcate de obicei de femeile bogate, care aveau un anumit statut social. Însă astăzi este materialul folosit de toate casele de modă, inspirându-i să creeze cele mai frumoase haine.

Catifeaua a devenit vedeta sezonului rece, iar articolele vestimentare din catifea pot fi purtate atât ziua cât şi seara. De asemenea, ele pot fi incluse cu uşurinţă şi în stilul casual, nu numai în cel elegant - aici ne referim la rochiile de seară.

Hainele din catifea sunt un must-have, iar tot mai multe femei au curajul să le includă în ţinutele lor. Indiferent de sezon, catifeaua este la modă şi noi îţi vom spune cum să o asortezi în stilul casual:

Alege o piesă de bază

chic velvet pants outfit jpg jpeg

Când vine vorba de includerea unui articol vestimentar din catifea în ţinutele de zi cu zi, simplitatea este cheia. Alege o piesă de bază – pantaloni, fustă sau rochie – care să se asorteze cu restul de haine. Trebuie să existe un echilibru!

howtowearvelvet2 jpg jpeg

Îmbracă un singur articol vestimentar din catifea

velvet tshirt outfit jpg jpeg

Un alt mod prin care poţi include catifeaua în stilul casual fără să dai greş este alegerea unui singur articol vestimentar din acest material. Alege o bluză sau un tricou, pe care-l completezi cu o pereche de pantaloni negri ori o fustă. În acest fel atenţia va fi atrasă de piesa din partea superioară a corpului.

velvet pleated skirt outfit jpg jpeg

Optează pentru accesorii din catifea

matching velvet accessories in marron jpg jpeg

Dacă nu vrei să incluzi catifeaua în ţinuta ta, alege un accesoriu. Vei găsi foarte multe accesorii din catifea şi ele pot fi purtate cu uşurinţă în stilul casual. O geantă, o pereche de pantofi, o bentiţă etc. Însă evită să porţi mai mult de una-două piese din catifea.

velvet headband jpg jpeg
dress and boots blue velvet with floral details jpg jpeg
howtowearvelvet18 jpg jpeg

,Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg