Cum porţi o rochie în locul unui pulover?

1 72645 original jpg jpeg

Nu pune încă deoparte rochiile tale drăguţe de vară, chiar dacă temperaturile au început să scadă. În schimb, uită-te la bluzele şi topurile tale, atât de vară cât şi de iarnă, şi vezi pe care le poţi asocia cu aceste rochii.

Învaţă să combini elementele de care dispui în prezent şi renunţă la a-ţi achiziţiona altele noi!

Dacă ai o rochie pulover,asociaz-o cu accesorii de iarnă călduroase,pentru a înfrunta frigul. Nu uita de straturile de îmbrăcăminte,atunci când îţi creezi o ţinută. În felul ăsta,dacă temperaturile mai cresc un pic,tu poţi renunţa oricând la una dintre piesele vestimentare.

Sfaturi:

Poartă alături de rochia ta preferată o perechede cizme. Poţi opta pentru o pereche de cizme de călărie,atunci când rochia ta se opreşte chiar deasupra genunchilor. În funcţie de stilul rochiei,o pereche de cizme scurte,până la glezne,poate crea un aspect şi mai elegant.  

Încearcă un blazer sau un cardigan mai lung peste rochia ta. Dacă vrei să îndulceşti ţinuta,pune-ţi şi o curea în talie,însă una subţire!

O pereche de dresuri opace şi cu mulţi deni,evident,intră în categoria „strict necesare”. Dacă eşti mai friguroasă de fel,începe cu un dres mai subţire şi deasupra pune-ţi o pereche de colanţi mai groşi. Când porţi o pereche de colanţi bleumarin,gri închis sau negri,pe sub o rochie de vară înflorată,obţii un aspect cu totul nou.

Dacă alegi să porţi o rochie de vară cu mâneci scurte,accesorizează cu un fular sau cu o eşarfă tricotată. Poartă eşarfa pe durata întreagii zile,astfel încât să devină parte din ţinuta ta.

Mai ştii sarafanul ală? Scoate-l din dulap şi poartă-l cu o maletă cu mâneci lungi din material subţire. Stratificarea este de mare ajutor,pentru că-ţi va ţine de cald.

Rochie-pulover,colanţi groşi de lână şi cizme înalte. Încearcă!  Chiar şi la temperaturi foarte scăzute,tu vei arăta senzaţional.Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg