Cum să alegi cea mai frumoasă rochie pentru starea civilă

În ultima perioadă nunţile civile au evoluat semnificativ. În urmă cu douăzeci de ani, acestea nu aveau la fel de multă greutate ca acum, posibil pentru că pentru unii ceremonia religioasă era mai importantă. Toate acestea au fost lăsate în urmă, şi cununia civilă are acum aceeaşi relevanţă ca cea religioasă.

Prin urmare, alegerea celei mai frumoase rochii stare civilă este foarte importantă pentru a obţine aspectul dorit.

Rochia de mireasă trebuie să fie unică, chiar dacă este o rochie pentru starea civilă. Trebuie să fie o extensie a dvs. Fiecare detaliu pe care îl alegeţi trebuie să vă reflecte personalitatea. Este foarte important că rochia, oricât de simplă sau diferită, să vă facă să vă simţiţi cea mai specială femeie şi mai presus de toate, să vă imbunatatasca frumuseţea naturală.

Cum să alegi cea mai frumoasă rochie pentru starea civilă

stanga
dreapta
3 rochie stare civila midi in clos din dantela alba anelisse jpg jpeg
4 rochie stare civila lunga cu flori multicolore si broderie alba alyssa jpg jpeg

Există un avantaj important atunci când alegeţi o rochie de mireasă pentru starea civilă, şi anume că nu există la fel de multe formalităţi şi cereri pe cât există la nunţile bisericeşti. Prin urmare, dacă doriţi, puteţi lăsa deoparte rochia albă, lungă şi oarecum conservatoare şi să pariaţi pe un model diferit şi creativ, fie purtând culori diferite, modele foarte originale sau chiar purtând un costum. Adică, important este să alegeţi acele modele de rochii stare civilă care vă plac, în care să vă simţiţi confortabil. Ţineţi cont că, fiind o ceremonie civilă, nu este necesar să urmaţi niciun protocol aşa cum există la cununia religioasă. Pentru a alege cea mai frumoasă rochie pentru starea civilă, decideţi mai întâi ce stil doriţi să purtaţi, iar apoi vă puteţi concentra asupra culorii şi detaliilor acesteia, precum şi a accesoriilor şi a coafurii. În continuare, vă vom arăta câteva dintre cele mai actuale şi mai frumoase opţiuni de rochii stare civilă din acest an oferite de cei de la JojoFashion.

Rochii stare civilă lungi

Dacă sunteţi o mireasă mai clasică, puteţi paria pe o rochie stare civilă lungă, dar cu o cădere mai simplă, fără trenă sau voal. Un avantaj este că puteţi folosi decolteul pe care îl preferaţi sau chiar să alegeţi un model deschis în spate, deoarece, deoarece nu vă aflaţi în biserică, nu este necesar să fiţi atât de conservatoare.

Există alternative foarte atractive în alb, fildeş sau bej, cu detalii din dantelă sau ştrasuri care sunt perfecte şi care vă vor face să arătaţi frumos în această zi specială.

2 rochie stare civila din voal alb lunga cinderella jpg jpeg

Rochii stare civilă scurte

O altă alternativă este să optaţi pentru rochii stare civilă scurte, lucru care a devenit foarte popular. Mai exact, cea mai căutată astăzi de purtat într-o zi atât de specială este rochia albă sau în tonuri foarte deschise, dar scurtă sau până la mijlocul gambei.

3 rochie stare civila midi in clos din dantela alba anelisse jpg jpeg

Această opţiune este ideală pentru femeile care se căsătoresc vară când zilele sunt mai călduroase sau pentru cele care nu doresc rochia lungă tipică, dar vor să se simtă mult mai mult confortabil. Este important să nu alegeţi modele prea scurte, măsura ideală este la 3 sau 4 degete deasupra genunchiului sau, dacă doriţi, la mijlocul piciorului. În această categorie veţi găsi modele cu adevărat frumoase care vă vor face să arătaţi de neuitat.

Rochii colorate pentru starea civilă

Dacă vreţi să ieşiţi un pic din comun, dar să  păstraţi un element al rochiei de mireasă clasice, aveţi noroc pentru că în prezent puteţi găsi multe modele care combină albul cu alte culori, care folosesc tonuri deschise precum pastelurile sau auriul cu detalii din dantelă simplă şi ştrasuri, sau oferind croieli şi căderi cu un aer diferit şi mult mai creativ. Opţiunile acestui stil sunt variate şi cu adevărat frumoase.

4 rochie stare civila lunga cu flori multicolore si broderie alba alyssa jpg jpeg

În plus, miresele care doresc să evite complet clasicul alb, fildeş, bej etc., au o alternativă excelentă în modelele de rochii stare civilă colorate. În acest caz, cu infinite opţiuni colorate, puteţi alege tonul preferat sau cel care va scoate în evidenţă cel mai mult tipul de piele.