Cum să realizezi modele de unghii rotunde cu gel

1 63272 original jpg jpeg

Multe femei aleg această alternativă, a unghiilor cu gel deoarece îşi doresc să deţină tot timpul o manichiura impecabilă şi mai ales de durată, nemaifiind nevoite să se gândească la fiecare 2-3 zile, cu oroare, că sunt nevoite să schimbe lacul de unghii sau modelul ales.

Dacă aveţi unghiile subţiri şi fragile,sau sunt predispuse la a se rupe foarte repede,necesar şi de recomandat ar fi să mergeţi la un asemenea salon pentru a încerca unghiile cu gel. Indiferent dacă vor fi pătrate,rotunde sau stiletto,important este să doriţi o asemenea schimbare. În continuare,vom vorbi despre modelele de unghii cu gel rotunde şi paşii ce sunt de urmat pentru realizarea lor.

Pregătirea unghiei

Terenul,pentru o lucrare impecabilă,se pregăteşte prin dezinfectarea unghiilor dar şi a mâinilor în totalitate. În cazul în care,unghiile au fost date cu lac sau ojă,această trebuie îndepărtată neapărat iar cuticulele trebuie înmuiate şi tăiate dacă este cazul sau doar împinse cu ajutorul unui beţişor de portocal. Unghiile se mătuiesc cu ajutorul unei pile sau a unui buffer de 150-180 asprime,iar mai apoi se dă forma dorită,unghiei,în cazul nostru,cea mai simplă,cea rotundă.

Aplicarea gelului

După ce aţi degresat unghia şi aţi ajuns la dimensiunile şi lungimile dorite,este necesar să aplicaţi un primer pentru aderenţa gelului. Se consideră că această formă este cea mai comodă şi cea mai practică iar din această cauză este una dintre cele mai simple de realizat.  

Şabloanele mai sus menţionate,se aşează pe unghie,în prelungirea celei naturale,în aşa fel încât să nu existe loc liber sau aer. Fiecare unghie,pe rând se va modela cu ajutorul unui cleştişor special,care le va da forma dorită,naturală,pentru ca mai apoi să fie aşezate în lampă pentru a se usca. 

Se foloseşte,în consolidarea unghiei,un gel trifazic,într-un strat destul de gros,pentru ca mai apoi să fie pilit cu ajutorul unei pile electrice. Se va alege modelul dorit (culoare pe întreaga suprafaţă a unghiei sau french),pentru ca mai apoi să aplicaţi un gel incolor care are rolul de a uniformiza toate produsele ce au fost folosite până în acest moment.

Cu ajutorul pilei electrice se va aduce unghia într-o limită normală admisă a grosimii şi lungimii,la sfatul tehnicianului şi se va finisa,mai apoi,cu o perie mai fină. Nu exageraţi cu lungimea,mai ales dacă este pentru prima dată când alegeţi această formă.

Se aplică top coat-ul sau gelul de sigilare,care poate fi lucios sau mat,şi se lasă să se usuce pentru 3 minute în lampă UV,dacă aceasta are 4 becuri,dacă are doar 2,timpul se dublează,bineînţeles.

În cele din urmă,se tratează şi se hrănesc cuticulele cu un ulei special cu ajutorul unor mişcări circulare.

Vezi mai multe modele de unghii cu gel pe YVE.roRecente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg