Cum să realizezi modele de unghii rotunde cu gel

1 63272 original jpg jpeg

Multe femei aleg această alternativă, a unghiilor cu gel deoarece îşi doresc să deţină tot timpul o manichiura impecabilă şi mai ales de durată, nemaifiind nevoite să se gândească la fiecare 2-3 zile, cu oroare, că sunt nevoite să schimbe lacul de unghii sau modelul ales.

Dacă aveţi unghiile subţiri şi fragile,sau sunt predispuse la a se rupe foarte repede,necesar şi de recomandat ar fi să mergeţi la un asemenea salon pentru a încerca unghiile cu gel. Indiferent dacă vor fi pătrate,rotunde sau stiletto,important este să doriţi o asemenea schimbare. În continuare,vom vorbi despre modelele de unghii cu gel rotunde şi paşii ce sunt de urmat pentru realizarea lor.

Pregătirea unghiei

Terenul,pentru o lucrare impecabilă,se pregăteşte prin dezinfectarea unghiilor dar şi a mâinilor în totalitate. În cazul în care,unghiile au fost date cu lac sau ojă,această trebuie îndepărtată neapărat iar cuticulele trebuie înmuiate şi tăiate dacă este cazul sau doar împinse cu ajutorul unui beţişor de portocal. Unghiile se mătuiesc cu ajutorul unei pile sau a unui buffer de 150-180 asprime,iar mai apoi se dă forma dorită,unghiei,în cazul nostru,cea mai simplă,cea rotundă.

Aplicarea gelului

După ce aţi degresat unghia şi aţi ajuns la dimensiunile şi lungimile dorite,este necesar să aplicaţi un primer pentru aderenţa gelului. Se consideră că această formă este cea mai comodă şi cea mai practică iar din această cauză este una dintre cele mai simple de realizat.  

Şabloanele mai sus menţionate,se aşează pe unghie,în prelungirea celei naturale,în aşa fel încât să nu existe loc liber sau aer. Fiecare unghie,pe rând se va modela cu ajutorul unui cleştişor special,care le va da forma dorită,naturală,pentru ca mai apoi să fie aşezate în lampă pentru a se usca. 

Se foloseşte,în consolidarea unghiei,un gel trifazic,într-un strat destul de gros,pentru ca mai apoi să fie pilit cu ajutorul unei pile electrice. Se va alege modelul dorit (culoare pe întreaga suprafaţă a unghiei sau french),pentru ca mai apoi să aplicaţi un gel incolor care are rolul de a uniformiza toate produsele ce au fost folosite până în acest moment.

Cu ajutorul pilei electrice se va aduce unghia într-o limită normală admisă a grosimii şi lungimii,la sfatul tehnicianului şi se va finisa,mai apoi,cu o perie mai fină. Nu exageraţi cu lungimea,mai ales dacă este pentru prima dată când alegeţi această formă.

Se aplică top coat-ul sau gelul de sigilare,care poate fi lucios sau mat,şi se lasă să se usuce pentru 3 minute în lampă UV,dacă aceasta are 4 becuri,dacă are doar 2,timpul se dublează,bineînţeles.

În cele din urmă,se tratează şi se hrănesc cuticulele cu un ulei special cu ajutorul unor mişcări circulare.

Vezi mai multe modele de unghii cu gel pe YVE.ro



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg