Cum să te îmbraci când eşti însărcinată

1 51097 original jpg jpeg

Cine ţi-a spus că femeile gravide nu pot arăta ca scoase din cutie? Cu o burtică în creştere, trebuie să ai în vedere câţiva paşi atunci când îţi alegi haine de gravidă, într-adevăr, însă nu porni de la premiza că soluţiile sunt limitate! Iată!

Alege îmbrăcăminte de gravidă în tendinţe. Dacă experimentezi această etapă a vieţii,fii mândră şi arată-le şi altora că te simţi bine cu acest statut.  

În primul rând ar trebui să cauţi piese de îmbrăcăminte care se pot adapta la forma corpului tău,chiar şi când aceasta se va extinde şi mai mult. Nu rezolvi nimic dacă investeşti săptămânal ori lunar în haine.

Porneşte de la modele de bluze,de exemplu,cu pense şi cu elastic sub bust. Ca rezultat,vei putea purta această bluză (cămaşa tunică ar mai fi o variantă bună) pe aproape toaqtă perioada sarcinii tale.

Modelele simple,necomplicate de piese vestimentare,trebuie să fie o prioritate pentru femeile gravide.  Pentru tine,asta va însemna că după ce naşti,vei putea eventual,modifica şi micşora anumite haine. În acest fel,nu va mai fi nevoie să cheltuieşti bani pe haine noi. La urma urmei,banii îţi vor fi de folos,pentru hăinuţele şi jucăriile celui mic.

Deoarece metabolismul femeilor gravide este altfel decât de obicei,corpul tău va avea câteva grade în plus şi deci nu vei mai simţi frigul ca înainte. De aceea,alege haine din materiale subţiri,materiale ţesute,bumbac şi chiar in,căci te va răcori purtându-l.

Şi chiar dacă eşti gravidă,nu uita nici de fuste sau pantaloni. În cazul în care sarcina ta a intrat în al doilea trimestru,corpul tău este ceva mai mare acum. De aceea,este indicat să porţi o pereche specială de pantaloni pentru femeile gravide.

Aceştia au fost special concepuţi,astfel încât,în zona burticii,au o extra bucată de material (asemenea unui marsupiu). Dacă nu eşti obişnuită sau crezi nu te vei putea obişnui cu nişte pantaloni de acest fel (cu un fel detalie înaltă),poartă ce purtai şi înainte,cu menţiunea că în zona burticii,elasticul sau sistemul de închidere nu trebuie să aplice o prea mare presiune.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg