Cum te poţi distra zilele acestea în Bucureşti

1 76050 original jpg jpeg

Atmosfera de vacanţă e în toi la Veranda Mall! Pe tot parcursul sezonului cald, centrul comercial a pregătit un program complet de activităţi recreative, care au loc săptămânal, de la vizionări de filme, la jocuri distractive pentru copii sau ateliere tematice, pentru ca amintirile din vacanţă să fie mai frumoase pentru întreaga familie. 

Iată cu ce program îşi aşteaptă vizitatorii Veranda Mall în această săptămână:

Marţi- Clubul de vară pentru gameri şi cinefili

Marţi, de la ora 10:00, cei mici sunt aşteptaţi în amfiteatrul Veranda Mall să urmărească filmul Singuri acasă (The secret life of pets), o comedie animată despre viaţa secretă a animăluţelor de companie.

De la ora 18:00, va rula filmul Minionii, cel mai votat de către fanii paginii de Facebook Veranda Mall, pentru această săptămână. Bucureştenii sunt aşteptaţi să vizioneze îndrăgita comedie animată, în care simpaticele personaje trec prin noi experienţe pline de adrenalină.

Apoi, sesiunea de filme va continua de la ora 20:00, cu o peliculă celebră, Căpitanul America: Războiul Civil, care îi va ţine cu sufletul la gură pe spectatori. Iubitorii de film vor avea ocazia să îi vadă în acţiune pe cunoscuţii actori Chris Evans, Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen şi mulţi alţii.

În plus, şi pasionaţii de jocuri video vor putea petrece timpul în compania prietenilor, distrându-se cu faimoasele jocuri Need for Speed sau FIFA.

Miercuri- Summer Park

Între orele 17:00 şi 22:00, toată lumea este aşteptată să îşi reamintească jocurile copilăriei. Prichindeii se vor distra concurând pentru cel mai bun loc la jocul de şah supradimensionat, aruncatul potcoavei, darts pe asfalt şi la cursele în sacul de cartofi. Competiţiile se vor desfăşura la locul de joacă de pe esplanada Veranda Mall.

Joi - Atelierele Descoperă Lumea

Joia aceasta, la atelierele Descoperă Lumea cei mici se vor juca şi vor descoperi o mulţime de informaţii interesante despre Hawaii şi despre cultura şi obiceiurile hawaiienilor. Pe parcursul celor două ore ei vor învăţa să danseze pe ritmurile specifice, se vor întrece în concursuri de hula-hoop şi limbo, iar la final vor fi premiaţi cu un cocktail tropical, preparat pe loc din fructe proaspete. Atelierele sunt organizate la locul de joacă pentru copii din interiorul centrului comercial, iar înscrierile se fac pe pagina de Facebook Veranda Mall, în limita locurilor disponibile.

Sursa foto: business-review.eu