Cum te poţi distra zilele acestea în Bucureşti

1 76050 original jpg jpeg

Atmosfera de vacanţă e în toi la Veranda Mall! Pe tot parcursul sezonului cald, centrul comercial a pregătit un program complet de activităţi recreative, care au loc săptămânal, de la vizionări de filme, la jocuri distractive pentru copii sau ateliere tematice, pentru ca amintirile din vacanţă să fie mai frumoase pentru întreaga familie. 

Iată cu ce program îşi aşteaptă vizitatorii Veranda Mall în această săptămână:

Marţi- Clubul de vară pentru gameri şi cinefili

Marţi, de la ora 10:00, cei mici sunt aşteptaţi în amfiteatrul Veranda Mall să urmărească filmul Singuri acasă (The secret life of pets), o comedie animată despre viaţa secretă a animăluţelor de companie.

De la ora 18:00, va rula filmul Minionii, cel mai votat de către fanii paginii de Facebook Veranda Mall, pentru această săptămână. Bucureştenii sunt aşteptaţi să vizioneze îndrăgita comedie animată, în care simpaticele personaje trec prin noi experienţe pline de adrenalină.

Apoi, sesiunea de filme va continua de la ora 20:00, cu o peliculă celebră, Căpitanul America: Războiul Civil, care îi va ţine cu sufletul la gură pe spectatori. Iubitorii de film vor avea ocazia să îi vadă în acţiune pe cunoscuţii actori Chris Evans, Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen şi mulţi alţii.

În plus, şi pasionaţii de jocuri video vor putea petrece timpul în compania prietenilor, distrându-se cu faimoasele jocuri Need for Speed sau FIFA.

Miercuri- Summer Park

Între orele 17:00 şi 22:00, toată lumea este aşteptată să îşi reamintească jocurile copilăriei. Prichindeii se vor distra concurând pentru cel mai bun loc la jocul de şah supradimensionat, aruncatul potcoavei, darts pe asfalt şi la cursele în sacul de cartofi. Competiţiile se vor desfăşura la locul de joacă de pe esplanada Veranda Mall.

Joi - Atelierele Descoperă Lumea

Joia aceasta, la atelierele Descoperă Lumea cei mici se vor juca şi vor descoperi o mulţime de informaţii interesante despre Hawaii şi despre cultura şi obiceiurile hawaiienilor. Pe parcursul celor două ore ei vor învăţa să danseze pe ritmurile specifice, se vor întrece în concursuri de hula-hoop şi limbo, iar la final vor fi premiaţi cu un cocktail tropical, preparat pe loc din fructe proaspete. Atelierele sunt organizate la locul de joacă pentru copii din interiorul centrului comercial, iar înscrierile se fac pe pagina de Facebook Veranda Mall, în limita locurilor disponibile.

Sursa foto: business-review.euRecente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg