Dan Negru și George Zafiu prezintă DISKOteka Festival 2023. Profită de ultimele zile cu bilete la promoție!

Organizatorii DISKOteka Festival 2023 anunță programul complet și prezentatorii: Dan Negru și George Zafiu. Profită de prețuri speciale la bilete până pe 4 septembrie!

image

A mai rămas puțin până la DISKOteka Festival 2023, care anul acesta va fi găzduit de Iași, în ultimul weekend de vacanţă de vară, 9-10 septembrie. Este un eveniment cu caracter festiv, artiștii vor fi omagiați la scenă și premiați pentru întreaga activitate muzicală. Scena va fi amplasată în Km 0 al orașului, pe platoul de lângă istoricul Palat al Culturii, la Parc Palas Mall.

Doi dintre cei mai îndrăgiți oameni din televiziune și radio, Dan Negru și George Zafiu, vor urca pe scena DISKOteka Festival 2023, pentru a prezenta artiștii care au cântat cele mai îndrăgite melodii din anii ’80-’90.

Dan Negru: „M-a spus mama că a zugrăvit de trei ori pereții camerei din cauza posterelor cu Milli Vanilli‟

Originar din Timișoara, prezentatorul de televiziune, Dan Negru, a participat și la prima ediție a festivalului, care în anul 2019 a avut loc în orașul său natal.

„Nici un sentiment nu e mai puternic decât nostalgia. Timpul pierdut nu-l mai găsești niciodată. Încerc totuși să-l recuperez prezentând DISKOteca, la Iași, pe 9 septembrie, evenimentul cu marile hit-uri evergreen de la Snap, Kaoma, East17 până la Mili Vanilli.  «Spune-le că am zugrăvit de trei ori pereții camerei din cauza posterelor cu ei», mi-a spus mama atunci când a auzit că o să-i prezint și pe Milli Vanilli. Viața e o colecție de momente!‟, a spus Dan Negru.

Cel de-a doilea prezenator al evenimentului, omul de radio George Zafiu îşi aminteşte cu era discoteca din spatele Palatului Culturii care va găzdui DISKOteka Festival 2023: „În spatele Palatului Culturii, în vremea copilăriei mele, era cea mai tare discotecă din oraș. Poate era chiar cea mai tare din țară, cine știe. Și acolo dansam pe muzica celor de la Ice MC, pe muzica celor de la East 17, Fun Factory și așa mai departe. Acum, în 2023, tot undeva acolo vom face cea mai tare discotecă din țară‟.

Ia-ţi abonament până pe 4 septembrie!

Începând de lunea dinaintea avenimentului, abonamentele pentru accesul în ambele seri ale festivalului se vor scumpi. S-au vândut peste 5.000, iar la categoria 1 se mai găsesc doar 100 de locuri. Iată ce declară organizatorii: „Sunt ultimele zile cu bilete la promoție. Zona 1 se apropie deja de SOLD OUT. Din informațiile noastre acolo mai sunt circa 100 de bilete, iar acestea pot fi cumpărate la un preț promoțional doar până în data de 4 septembrie. După această dată prețul va crește. Mulțumim partenerilor de eveniment și mai ales tuturor celor prezenți, care au avut încredere în noi și cu care acest proiect de suflet merge mai departe. Vă așteptăm în număr cât mai mare la cea mai frumoasă distracție a sfârșitului de vacanță‟.

Încă de la prima ediție, DISKOteka a reușit să pună România pe harta celor mai mari festivaluri retro din lume.

„În curând se va amenaja și scena. Va fi o formulă noua gândită de noi. Deja am ridicat primul punct de lucru, în Palas Mall. Oamenii sunt nerăbdători, primim în fiecare zi sute de mesaje și nici măcar unul nu rămâne necitit sau fără răspuns‟, au mai spus organizatorii.

Ştiai că…

…Milli Vanilli a cucerit lumea cu hitul „Girl, You Know It’s True‟? Primul album, cu același nume, i-a adus, în 1990, Premiul Grammy pentru Best New Artist şi încasări de peste 50 de milioane de dolari. Impactul muzical a fost atât de puternic, încât şi azi, la 30 de ani după lansare, oamenii ascultă cu nostalgie piesele formației.

…megahitul „Lambada‟ al grupului pop francez Kaoma a fost lansat în vara anului 1989, dar în România s-a auzit un an mai târziu și este asociat cu eliberarea de sub cenzura comunistă? Melodia a înregistrat un record uluitor într-un timp foarte scurt, peste 5 milioane de copii au fost vândute atunci în întreaga lume.

…trupa SNAP! a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai bine vândută melodie a tuturor timpurilor, „Rhythm is a Dancer‟, lansată în 1992?

…S.T.S.B. fka FUN FACTORY va cânta melodiile „I Wanna Be With You‟ și „Celebration‟, care au făcut furori după lansarea în 1995 și sunt și azi foarte ascultate în cluburile din toată lumea?

Programul complet DISKOteka Festival 2023

Sâmbătă, 9 Septembrie

1. Kaoma

2. Fun Factory

3. SNAP! 

4. Dj Conte & Invitații

5. Gheorghe Gheorghiu 

6. Mr. Johnny Sandulescu

7. Mauro

8. ICE Mc 

Duminică, 10 septembrie

1. Dj Baron 

2. Francesco Napoli

3. (Valahia) Mihai Trestariu

4. Milli Vanilli 

5. East 17 

6. (Refflex) DONY

7. Saragossa Band

Intrarea se face de la ora 16:30, iar programul la scenă cu DJ se va desfăşura între orele 17:00 şi 19:00. Programul la scenă cu artiști este stabilit să aibă loc începând cu ora 19:00, până la ora 23:00 în fiecare zi de festival.



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg