David Labrava din Sons of Anarchy va fi prezent la International Tattoo Convention

1 83764 original jpg png

Cea de-a XI-a ediţie a International Tattoo Convention din Capitală s-a deschis vineri, adunând încă din primele momente profesioniştii domeniului veniţi din toate colţurile lumii cu oferte de ultimă oră în materie de modele, care uimesc chiar şi cunoscătorii.

¨Sunt super emoţionat şi obosit. Anul ăsta avem un line-up super-tare. Am zis că am obosit şi că nu vreau să mă mai implic aşa de mult, dar uite că, cu ajutorul echipei pe care o am în spate, şi ediţia asta va ieşi ceva criminal¨, a spus Costi Azoiţei, organizatorul evenimentului, în deschiderea ediţiei din acest an.

Alături de el, au venit în faţa presei pentru scurte declaraţii înaintea deschidere câţiva dintre cei peste 80 de artişti ai tatuajului care petrec perioada dintre 19 şi 21 octombrie în Calea Rahovei.

Rich Morrison (Durb), artist al tatuajului a cărui experienţă a depăşit un sfert de secol, este organizatorul Hell City Tattoo Fest din Columbus, Ohio şi Phoenix.

¨L-am cunoscut pe Costi când moderam un eveniment la Convenţia Mondială de Tatuaje de la Veneţia, din Italia, acum patru ani. E prima dată când vin la Bucureşti. Aici, toată lumea e minunată până acum. O să fiu pe scenă zilele astea să jurizez tatuaje. Abia aştept să văd ce se bate aici.¨

Tot pentru prima dată în Bucureşti este şi David Labrava, actor şi scenarist american, cunoscut mai ales din seria ¨Sons of Anarchy¨, unde joaca rolul "Happy" în toate cele şapte sezoane. Labrava lucreaza şi ca artist tatuator şi i-a anunţat pe cei prezenţi că în ziua în care începe Convenţia bucureşteană îşi sărbătoreşte ziua de naştere: ¨Împlinesc 56 de ani azi. Am început meseria asta când aveam 19 ani. Nu purtam mănuşi, ne făceam singuri maşinile de tatuat, încă nu se inventase nimic pe vremea aceea. Vedeam tatuaje care ziceai că sunt picturi. Nici nu-ţi venea să crezi că sunt adevărate”, a spus el.

Canadianul Doug Smode e pentru prima dată în Europa, după ce organizatorul evenimentului l-a cunoscut la o expoziţie din Venezuela şi se recomandă drept ¨ciudat profesionist¨.

image

Cele 115 spaţii ocupate de artişti şi firme specializate în tatuaj, piercing şi produse legate de domeniu, de la reviste până la imprimeuri textile abia începeau să fie adjudecate, timp în care bucureştenii se prezentau pentru primele şedinţe. ¨Am vrut să îmi fac programare pe site dar nu am găsit secţiunea, sper să mai găsesc¨, spune o tânără cu ecuson de presă. ¨Nu găseşti prea uşor un artist de nivelul ăsta. Mulţi nici nu au mai fost în România până acum¨, explică ea şi se îndreaptă spre organizatorul evenimentului ca să afle cine mai are locuri libere.

Primul show al evenimentului i-a adus pe scenă pe cei de la Unispherum, cu un spectacol aerian şi DJ set. Printre cei care vor urca pe scenă în aceste zile se numără Cervena Fox, Royal Unknown Artist (RUA), Ati Edge and the Shadowbirds, Black Prez, Ooberfuse şi Sic Nis.

Cea de-a XI-a ediţie a International Tattoo Convention Bucharest continuă până duminică. Programul include concursuri, concerte, freak shows, petreceri şi ocazia de a vorbi cu unii dintre cei mai cunoscuţi artişti din lumea tatuajelor şi body art performers.

SursaRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg